Miljø

Klima

Stål er i sig selv et bæredygtigt produkt med lang levetid, som rummer gode muligheder for genanvendelse. Som et led i vores grønne omstilling arbejder vi fokuseret på at nedbringe vores CO2-aftryk både på fabrikken i Brande og på vores øvrige lokationer. Vi analyserer vores energiforbrug for at sikre mest effektiv drift. Vi genbruger skråt og minimerer kemikalier i produktionen til det absolut mest nødvendige. I vores klimaplan sigter vi mod løbende forbedringer indenfor indkøb, drift og produktion. Vi arbejder med EPD’er, indeklima, miljøvenlig transport, materialeforbrug, genbrug af plastik, optimering af ventilation mm.

Se vores 2022 klimaplan her og læs mere om vores bæredygtighedsstrategi her.

Arbejdsmiljø

Alle har ret til et sikkert arbejdsmiljø. Give Steels arbejdsmiljø varetages af vores interne afdeling for miljø og sikkerhed, hvor dedikerede medarbejdere arbejder fokuseret på løbende forbedringer. Gennem intern rådgivning, udførelse og opfølgning sikrer vi således et godt og sikkert arbejdsmiljø til gavn for alle medarbejdere.

Digitalisering

Vi har siden 2016 digitaliseret vores arbejdsprocesser, så vi bliver så hurtige, nøjagtige og effektive som muligt. Dette har nedsat vores forbrug af papir og print betragteligt og medført en række interne tiltag i organisationen, herunder elektronisk fakturering og digitalisering af processer og arbejdsgange, der tidligere blev dokumenteret på papir. At begrænse papirforbrug skåner ikke blot miljøet. Det gør os også hurtigere og mere effektive.

https://givesteel.com/wp-content/uploads/Give-Steel-Danish-production-v2.mp4