Science-Based Target initiativet (SBTi)

Give Steel A/S har netop committed sig til Science-Based Target initiativet (SBTi) – et globalt initiativ for virksomheder, der vil reducere CO2-udledning i tråd med Parisaftalen.

Ved at forpligte sig, går Give Steel nu ind i en proces, hvor selskabet indenfor de næste 24 måneder skal udvikle konkrete klimamål i relation til Parisaftalen. Et mål som herefter indstilles til officiel validering hos SBTi.

Ambitionen er at low carbon stål udgør 37% af det samlede råvareforbrug i 2034.

Læs mere her: SBTi

Bæredygtighed og ESG rapport 2022

I Give Steel arbejder vi målrettet med den tredobbelte bundlinje, som et værktøj der måler og synliggør vores bæredygtighed, fremdrift og resultater. Læs om vores bæredygtige udvikling i det seneste års Final Figures rapport og find uddybende tal på social ansvarlighed, økonomisk bæredygtighed og Give Steels klimaprofil.

Final Figures 2022

Give Steel og FN´s verdensmål

Vi understøtter 10 af FN´s verdensmål  – men fokuserer på tre mål:

Mål 4: Kvalitetsuddannelse
Mål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst
Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Bæredygtighed i tre spor

Give Steels bæredygtighedsstrategi er baseret på tre spor. Sociale, økonomiske og klimaorienterede indsatser der skal sikre fortsat fokus, forbedring og fremtidig rapportering under EU taksonomi og EU direktiver.

Klimaregnskab 2022

Give Steels klimaregnskab er udarbejdet på tværs af alle tre scopes og giver et indblik i Give Steels kilder til CO2-emissioner. Arbejdet med klimaregnskabet giver et godt indblik i virksomhedens egen klimapåvirkning og dermed mulighed for at identificere nye muligheder for at reducere klimaaftrykket.

Se vores klimaregnskab her

 

Klimaregnskab

Bæredygtig udvikling

I Give Steel arbejder vi dedikeret på at optimere vores produktion og drift. Vandbaseret maling, robotteknologi, eldrevet maskineri og gennemtænkte konstruktioner, er alt sammen en del af vores grønne omstilling.

EPD-deklareret stål

Efterspørgslen på miljøvaredeklarationer er stigende. DGNB bruges i Danmark som bæredygtighedsstandard. I andre Europæiske lande bruger man andre miljøcertificeringer.

Vi er i konstant dialog med vores råvareleverandører for at fremskaffe den efterspurgte dokumentation for bæredygtighed, herunder på produktkategorierne grovplader, rør, bjælker, båndplader, fladstål, universalstål mm.

Vi understøtter alle bæredygtighedscertificeringer, bl.a.:

  • DGNB
  • BREEAM
  • LEED
  • DEN FRIVILLIGE BÆREDYGTIGHEDSKLASSE
  • MILJÖBYGNAD M.FL.

Kontakt os på info@givesteel.com.

Find vores EPD'er her

Dansk produktion

Alle vores stålspær produceres i Danmark. Det sikrer kvaliteten og holder hånden under danske arbejdspladser.

Som en del af vores CSR-strategi tilfører vi med vores arbejdspladser lokalområdet værdi.