Solid Agreements. Right Solutions.

Give Steel A/S er en betydende producent af stålspær og stålkonstruktioner i Nordeuropa. Alle stålspær produceres i Danmark og kombinerer design, konstruktion, kvalitet og sikkerhed med moderne teknologi for en mere CO2-venlig produktion.

Give Steel A/S producerer alle former for bærende søjle- og bjælkekonstruktioner samt specialkonstruktioner af høj kompleksitet. Konstruktionerne bruges til såvel offentligt som privat byggeri i hele Nordeuropa. Give Steel har i mere end 40 år produceret stålspær til Danmark og resten af Skandinavien. Virksomheden beskæftiger i dag over 600 medarbejdere i Danmark, Polen og Tyskland.

Give Steel er kendt som en innovativ samarbejdspartner, der leverer solide løsninger, funderet på præcise beregninger, stærke konstruktioner, et højt serviceniveau og sikker leveringsevne.

Vi er kendt for ansvarlighed, præcision og fleksibilitet – både overfor vores kunder og vores medarbejdere. Det sikrer den helt rigtige løsning – og den helt rigtige pris. Hos Give Steel holder vi altid, hvad vi lover.

Vi laver solide aftaler – og kun rigtige løsninger.

Vores værdier

Ansvarlighed

Ansvarlighed er roden og hele omdrejningspunktet i vores brand. For os er ansvarlighed at stå ved vores ord, behandle mennesker ordentligt og sikre en produktion, der belaster miljøet mindst muligt. Vi kender vores stærke og svage sider og arbejder hver dag på at blive endnu bedre.

Vores ansvarlighed udmønter sig i:

  • Et højt serviceniveau
  • En stærk CSR-profil
  • Et klimabevidst produktionsmiljø
  • Fleksible løsninger – f.eks. er vores GSY BEAM® markedets mest fleksible løsning indenfor kompositbjælker!
  • Professionelt ingeniørarbejde – herunder præcise beregninger, der sikrer den rigtige pris og et ansvarligt CO2-aftryk
  • Sikkerhed i produktion og på byggeplads er for os en selvfølge