VORES SPONSORATER

– er en del af vores bæredygtighedsstrategi!

Alle vores sponsorater relaterer sig til vores DNA og et ønske om at sætte et positivt lokalt fodaftryk i menneskers liv. Mange af vores sponsorater er derfor altafgørende for dem, der har fået dem!

Derudover sponsorerer vi en lang række arrangementer og sportsklubber, der giver børn og unge mulighed for motion, adspredelse og et stærkt selvværd. Vil du ansøge om et sponsorat, så send din forespørgsel til info@givesteel.com.

Vi støtter blandt andre:

Racerkører Frederik Vesti

Vi har fulgt og støttet Frederiks kamp for at blive nr. 1 i mange år.

Med ambitioner og benhårdt arbejde er det lykkedes Frederik at nå til tops indenfor Motorsport.

Kom tættere på Frederik

Bueskytte Rasmus Bramsen

Vi følger Rasmus på hans vej som verdens bedste ungdoms-bueskytte.

Møde Rasmus Bramsen her

Urban Street Zone

Give Steel har sponseret stålkonstruktionen til Urban Street Zone, der vil være Europas største skate/street center. Det gør vi fordi, vi har respekt for ambitioner og gerne vil give noget videre til områdets unge mennesker.

Smut forbi skateparken her

Team Give Steel

Give Steel er ny hovedsponsor for ungt cykelteam. Vi har skrevet kontrakt som hovedsponsor for talentholdet Team Give Steel – 2M Cycling Elite. Vi støtter, hvor vi mener, at vi kan gøre en forskel.
Alle vores sponsorater relaterer sig til vores DNA og ønske om at sætte et positivt lokalt fodaftryk i menneskers liv. Vi har stor respekt for ambitioner og giver gerne noget videre til ambitiøse og målrettede unge mennesker. Unge talenter, der har viljen i hjertet til at udvikle sig selv og sit potentiale gennem hårdt arbejde. Dette er værdier, der passer godt med vores egne værdier – og derfor støtter vi op om teamet, der skal talentudvikle de unge danske cykelryttere.

Følg med i deres rejse her

VORES SPONSORATER

 

Lokale fodspor er en del af vores samfundsansvar!