Gitterkonstruktion
– en spidskompetence

Hos Give Steel udfører vi alle typer af gitterkonstruktioner.

Vores viden og erfaring med gitterkonstruktioner i alle udformninger, gør at vi altid er klædt på til alle typer projekter.

Stor spændvidde

En fordel ved at bruge gitterkonstruktion er, at der kan opnås stor spændvidde.

Gitterkonstruktioner anvendes ofte som bærende tagkonstruktion og understøttes af søjler eller betonelementer. Maksimal spændvidde afhænger af taglast og højde på gitterkonstruktionen.

Arkitektonisk frihed

Gitterkonstruktion kan med fordel anvendes i byggerier, hvor der er brug for at skabe store frie rum og arkitektonisk frihed som bl.a. sportsarenaer og konferencecentre.

Gitterkonstruktion bruges ligeledes til offentlige institutioner som skoler og kulturhuse men er også et populært valg til industribygninger.

Verdensmål #12: ansvarligt forbrug og produktion

Gitterspær produceres ud fra:
“Minimering af forbruget af råvarer, vælge miljømæssigt passende kemisk håndtering, genanvendelse og reduktion af affald.”

Relaterede projekter

Stålkonstruktion til Lanternen

Stålgitre med spænd på ca. 45 meter og en vægt på 6.5 tons. Det er stålgitre, der indgår i konstruktionen af den 8.500 m2 store aktivitetshal i Løgstør.

Give Steel tegnede og leverede ca. 115.000 kg stå...

Stålkonstruktion til Tinghallen

Give Steel leverede i alt 300 tons stålkonstruktion til byggeriet, der rummer både ombyg, tilbyg og nybyg. Den nye koncertsal er en vigtig del af det nye kulturhus, som også fik en ny foyer, der sammenkobler funktioner på langs og på tværs af Tingvej.

Med byggeriet transformeres den eksisterende Tingh...