Holdninger

Social ansvarlighed har længe været en vigtig del af Give Steels profil – lang tid før der overhovedet var noget, der hed CSR (Corporate Social Responsibility).

Ansvarlighed er vores hovedværdi, og det giver sig naturligt til udtryk i vores holdninger, handlinger og daglige arbejde på fabrikken. For os handler det om fokus, valg og fravalg – og i sidste ende at få sat vores vision, mission, værdier og strategi i spil i forhold til vores samfundsmæssige ansvarlighed. Vores mål er således at få kvalitet, miljø, effektivitet, arbejdsmiljø og socialt ansvar til at gå op i en højere enhed.

Se vores sociale bundlinje her.

Vi mener, at industrien bør ansætte flere lærlinge

Vi mener, at industrien bør tage socialt ansvar og ansætte flere lærlinge! Mange industrivirksomheder forventer, at lærlinge skal performe fra dag et i virksomhedens produktion. At tage elever ind kræver kapacitet, men vi mener, det er et ansvar, man som virksomhed må på tage på sig. Ikke desto mindre afholder det mange virksomheder fra at skabe nye elevpladser. Vi mener, der er alt for mange unge mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, som bliver tabt på gulvet, fordi der ikke er praktik- og elevpladser til dem i erhvervslivet.

Give Steel ønsker derfor at sætte fokus på problemet. En læreplads er langt meget mere end det faglige. Det er også at lære at møde til tiden om morgenen, at samarbejde, indgå i et fællesskab og stå til ansvar for sine opgaver. Med 53 lærepladser og sine over 600 medarbejdere har Give Steel flere lærlinge, end det er normalt for lignende industrivirksomheder.

Læs vores opråb til industrien i pressemeddelelsen om lærlinge og socialt ansvar her.