Strategi

Internationalisering, bæredygtighed og social ansvarlighed

Fra salg til design over konstruktion, projektledelse, produktion og montering, så arbejder Give Steel ambitiøst med performanceudvikling. Vores overordnede strategi har tre hovedtemaer: internationalisering, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Internationalisering
Give Steel er i dag en betydende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Vi er til stede på fire lokationer i tre lande, men vores internationalisering dækker også den måde, vi tilgår de respektive markeder. Det inkluderer såvel kompetencer indenfor det enkelte lands miljø- og kvalitetsstandarder som lokal juridisk kompetence. De vigtigste hovedmarkeder er i dag Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Bæredygtighed
Vores bæredygtighedsstrategi har tre spor: social ansvarlighedklima og økonomisk bæredygtighed. Vi er godt i gang med vores grønne omstilling, har igangsat en treårig klimaplan og arbejder med internationale miljøstandarder, hvor vores primære fokus er at levere alle nødvendige miljøvaredeklarationer.

Læs mere om vores bæredygtighedsstrategi her.

Social Ansvarlighed
Social ansvarlighed er en del af vores DNA. Vores CSR-strategi har særligt fokus på at få unge mennesker på kanten ind på arbejdsmarkedet, sætte positive lokale fodspor i vores lokalmiljøer og at bringe unge ingeniørstuderende tættere på virkeligheden.

Læs mere om GS Academy og mød her vores værkfører, Kristian, der arbejder tæt sammen med vores lærlinge.

I 2022 startede vi GROW – et landsdækkende initiativ til virksomheder, der tager socialt ansvar. Målet er at inspirere andre virksomheder til social bæredygtighed ved for eksempel at måle på den sociale bundlinje.