Stålkonstruktioner og stålspær

Give Steel designer, projekterer, producerer og monterer bærende stålkonstruktioner til entreprenører og bygherrer i hele Nordeuropa.

Med BIM-modelling designer vi stålkonstruktioner, så de CO2-optimeres i tonnage, pris og transport.

Vi styrer med sikker hånd konstruktionsprocessen med skarp projektledelse fra ordre til montage.

Alle stålkonstruktioner produceres med effektiv, ansvarlig og moderne højteknologi i Danmark og monteres sikkert på byggepladser i alle Nordeuropæiske lande.

Tekniske kompetencer

Give Steel designer og projekterer hver enkelt stålkonstruktion helt fra bunden. Vores medarbejderstab spænder over nyuddannede ingeniører med nyeste viden til erfarne ingeniører med en tung ballast af erfaring fra praktisk stålbyggeri.

I takt med at Give Steel er vokset som virksomhed og vores løsninger er blevet brugt til stadigt større byggeprojekter har virksomheden fokuseret på at tiltrække flere dygtige ingeniører og dermed styrke virksomhedens fremtidige kompetencer. Det være sig både indenfor projektering, projektledelser og produktion.

I dag tiltrækker Give Steel dygtige ingeniører i flere lande og på forskellige lokationer.

Simple stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner til lager- og logistikbyggeri, industri, produktion og landbrug er ofte en simpel stålkonstruktion med et enkelt projekteringsforløb, kort produktionstid, effektiv montage og lave byggeomkostninger.

Give Steel er med årene blevet kendt for vores evne til optimering af simple stålkonstruktioner, så man sparer tonnage, CO2-udledning og holder byggeomkostningerne nede.

Komplekse stålkonstruktioner 

Enorm tyngde, særligt store dimensioner, gitterspær med imponerende spændvidder, valsninger og kompliceret montage kan være noget af det, der komplicerer arbejdet omkring en stålkonstruktion.

Når det kommer til komplekse stålkonstruktioner, er projektstyring vores mantra. Fra konstruktion og udregning til indkøb, produktion, transport og montage.