Awards

Give Steel vinder

Gennem årene har Give Steel vundet adskillige priser og titler både som virksomhed, på specifikke projekter og indenfor ledelse.

2023

DI Prisen 2023

Torben Larsen fik overrakt DI Prisen 2023 af H.K.H. Kronprins Frederik, for at tage ekstraordinært ansvar for unge mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og gøre en samfundsmæssig forskel.

2022

Isfjordscenteret, Dansk Stålpris

November 2022 vandt Isfjordscenteret, som Give Steel har leveret stålkonstruktionen til, årets Stålpris. Dansk Stålpris uddeles af Dansk Stålinstitut.

2022

Bandyhall, Tekla BIM Awards

I maj 2022 blev projektet nomineret til en Tekla BIM Award for 3D-modelleringen, som Give Steel BIM & Structural Design i Polen havde udført på projektet. I juni 2022 modtog projektet prisen for bedste modellering i kategorien “Sport & Fritid” af en professionel jury.

Konstruktionen var imponerende med dens dimensioner på 112 x 80 x 24 m. Den vejede i alt 814 tons og havde enorme trækstænger.  Stængerne var blandt de største, som Give Steel har samlet – de var 85 mm i diameter, og en 6 meter lang stang vejede over 250 kg.

This browser does not support the video element.

2022

Initiativprisen

I april 2022 vandt Give Steels ejere Erhvervsrådets Initiativpris 2022

Prisen, der uddeles af Herning & Ikast-Brande Erhvervsråd, er en hyldest til markante personligheder, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats. Dels i eget firma og for lokalområdet generelt.

2021

Inspirationsprisen

Torben Larsen vandt i november årets Inspirationspris i Syd- og Sønderjylland.

Prisen uddeles af EY Entrepreneur of the Year i samarbejde med Erhverv + og gives til en erhvervsleder i regionen for et særligt engagement og en særlig betydning for erhvervslivet lokalt/regionalt.

2021

Postgrunden, Tekla BIM Awards

I maj blev Give Steel BIM & Structural Design nomineret til to projekter til Tekla BIM Award. I juni 2021 vandt 3D-modellen til Postgrunden publikumsprisen. Give Steel har leveret 1.648 kompositbjælker til projektet, hvor hver enkelt kompositbjælke er individuelt designet. I alt er der leveret 3.095 tons stålkonstruktion til projektet.

2021

CSR People Prize

Give Steel har vundet årets CSR People Prize i kategorien ”Virksomheder over 250 medarbejdere”.

Prisen, der uddeles af CABI, er en hyldest til virksomheder, der gør en ekstraordinær indsats for at tage socialt ansvar.

Med prisen fulgte rosende ord fra juryen, som begrunder kåringen med en bred social indsats omkring såvel ansættelse, forebyggelse og fastholdelse af medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet, der skaber effekt og resultater

2020

Torben Larsen, Årets Ejerleder

Torben Larsen var en af de tre ejerledere i Midtjylland, der i oktober måned 2020 fik tildelt prisen ”Årets Ejerleder 2020”. Torben Larsen fik prisen for sit bidrag til fællesskabet og samfundet i en svær tid. Under dansen med Corona har Torben internt i Give Steel afskaffet ordet krise, holdt fokus på forretningen, taget socialt ansvar og beroliget ellers bekymrede medarbejdere.

Give Steel, Torben Larsen

2020

Illulissat Isfjordcenter, Tekla BIM Award

I maj 2020 blev projektet på Grønlands vestkyst nomineret til en Tekla BIM Award for den 3D-modellering vores Give Steel BIM og Designafdeling i Polen udførte på projektet. I juni 2020 fik projektet prisen for modelleringen af de trekantede stålrammer, der i et ekstraordinært naturområde skal være med til at skabe fokus på klimaforandringer på Grønland.

2019

K.B. Hallen, Awards of Merit, Den Europæiske Stålpris

Den Europæiske Stålpris, Awards of Merit, uddeles af The European Convention for Constructional Steelwork (ECCS). Den internationale dommerkomité, der stod for kåringen, fremhævede konstruktionens enkelhed, hvor stålbuerne understøtter elementer af beton og indgår i både tag- og dækkonstruktion. Noget der giver styrke til store søjlefri spænd og høj robusthed.

2013

Give Steel, Børsen Gazelle

Kort fortalt er Børsens definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

2012

Torben Larsen & Teil Bechmann, Industriens branchearbejdsmiljøråds toplederpris

Prisen gives for at investere, engagere sig i og arbejde strategisk med arbejdsmiljø og trivsel. Torben Larsen og Teil Bechmann fik prisen for at skabe balance mellem et sikkert arbejdsmiljø og en sund forretning.