Gentofte Stadion

Give Steel har opført to nye idrætshaller på Gentofte Stadion. Byggeriet er blevet udført som en del af Gentofte Stadion Sportspark som en del af tredje fase af en omfattende byggeplan.

Der er tale om godt 48 meter lange gitterspær af fire ton. Total set har Give Steel leveret 480 ton stålkonstruktion til byggeriet. De to haller – en træningshal og en opvisningshal – kan rumme 1500 tilskuere, heraf 600 sidepladser på i alt 6.500 m2 stort areal. Der har været stor fokus på funktionaliteten i halbyggeriet. Det betyder, at hallerne er med synlige installationer, hvilket giver stålkonstruktionen en spændende visuel dimension. Formålet med byggeprojektet var at forbedre og optimere faciliteterne, så de lever op til internationale forhold for boldspil, herunder volleyball, basketball og håndbold. Der blev i den forbindelse etableret overdækning, hegning, stadionlys og lyd mv.

Halbygningen er indrettet med omklædningsrum, klublokaler og øvrige funktioner.

Gentofte Stadion

Give Steel har uppfört två nya idrottshallar på Gentofte Stadion. Byggnationen genomfördes som en del av Gentofte Stadion Sportspark – som en del i den tredje etappen i en omfattande byggnadsplan.

Det handlar om 48 meter långa fackverk på fyra ton. Totalt har Give Steel levererat 480 ton stålkonstruktion till bygget. De två hallarna – en träningshall och en uppvisningshall – rymmer 1 500 åskådare, varav 600 sittplatser på en yta på 6 500 m2. Stort fokus har legat på funktionaliteten i bygget av hallarna. Det innebär att hallarna har synliga installationer, vilket ger stålkonstruktionen en spännande visuell dimension. Syftet med byggprojektet var att förbättra och optimera lokalerna, så att de lever upp till internationella standarder för bollsporter, häribland volleyboll, basket och handboll. I samband med detta gjordes även en överdäckning, inhägnad, installation av ljus och ljud, m.m.

I hallbyggnaden finns omklädningsrum, klubblokaler och flera andra funktioner.