Ordreproces

Forespørgsel

Vores salgsafdeling har mange års erfaring og kan rådgive dig i forbindelse med selv de mest avancerede byggerier.

Send din forespørgsel til info@givesteel.com eller kontakt os pr. telefon.

Tilbud

Vores salgsafdeling udfører præcise statiske beregninger i forhold til projektets data, specifikationer og mål. Stålkonstruktionen dimensioneres, så både løsningen og prisen bliver helt rigtig. Det er vigtigt for os at ekspedere alle forespørgsler hurtigst muligt. Du får tildelt en kontakt i vores salgsafdeling, når du henvender dig. Det sikrer en strømlinet kommunikation og minimerer risikoen for misforståelser. Ved valg af kontaktperson tager vi højde for at vores kunder har stærke relationer til vores ingeniører.

Typisk vil du to-tre dage efter din første forespørgsel modtage et tilbud baseret på nøjagtige beregninger og en præcis kalkulation – medmindre andet er aftalt.

Du accepterer tilbuddet og afgiver din ordre som registreres. Projektet oprettes nu og tildeles en projektleder.Alle vores projektledere er ingeniøruddannede og har solid erfaring fra stålbranchen.

Internt kick off

Kvalitetssikring: Projektdata gennemgås, projektplan gennemgås og projektet overdrages herefter til Give Steel´s projektleder.

Ordre bekræftes

Ordrebekræftelsen udsendes typisk en uges tid efter accept af tilbud.

Projektering og produktionsmodning

Opstart af projekteringsfasen med henblik på projektgodkendelse.
Den rigtige løsning sikres gennem endelige statiske beregninger og modellering i 3D. Dermed sikres, at designet stemmer overens med kundens ønsker.

Projektgodkendelse

Kunden godkender projektet og produktionen igangsættes.

Produktionen påbegyndes

Produktionen påbegyndes på baggrund af godkendelse, tegninger og præcise beregninger.

Levering

Vores montageleder vil kontakte dig og fastlægge den faktiske montagedag i leveringsugen.

Montage

På sikker byggeplads.