Urban Media Space

Urban Media Space har det hele. Udhæng på op til 17 meter. Store spændvidder, skæve vinkler, lange gitterspær og spændende afslutninger. Som underleverandør til NCC har Give Steel leveret i alt 1.300 ton stål til bygningens tagetage og P-kælder på Århus Havn.

Bygningens facader er opbygget med forskellige vinkler, hvilket gør den tekniske konstruktion kompleks. Det er dog den krævende detailprojektering, der har været projektets største udfordring. Stålkonstruktionen blev tegnet i Tekla af Give Steel selv og er et godt eksempel på et projekt, hvor Give Steel har brugt en bred vifte af sine kompetencer.

Give Steel har løst opgaven i et tæt og velfungerende samarbejde med NCC, rådgivende ingeniør Alectia og facadeentreprenør Kai Andersen.

Dokk1

Dokk1 har alt. Utheng på opptil 17 meter. Store spennvidder, skjeve vinkler, lange gitterdragere og spennende avslutninger. Som underleverandør til NCC har Give Steel levert til sammen 1 300 tonn stål til bygningens taketasje og parkeringskjeller på Aarhus havn.

Fasaden på bygningen er bygd opp med ulike vinkler, noe som gjorde den tekniske konstruksjonen kompleks. Det var imidlertid den krevende detaljprosjekteringen som var den største utfordringen i prosjektet. Stålkonstruksjonen ble tegnet i Tekla av Give Steel selv og er et godt eksempel på et prosjekt hvor Give Steel har tatt i bruk et bredt spekter av bedriftens kompetanser.

Give Steel løste oppgaven i et nært og velfungerende samarbeid med NCC, rådgivende ingeniør Alectia og fasadeentreprenør Kai Andersen.