Ingeniørpraktikant

Bliv ingeniørpraktikant hos Give Steel A/S


Vil du udvikle dine kompetencer til fremtidens byggeri? Så tilbyder vi et skræddersyet praktikforløb, hvor vi tilpasser indholdet indenfor projektledelse, teknisk salg og statik efter dine primære interesser. Du vil arbejde i en international virksomhed, der har fokus på CO2 besparende konstruktionsoptimering og leverer til en bred pallette af projekter af varierende kompleksitet. Her vil du lære af de bedste!

Som ingeniørpraktikant hos Give Steel A/S arbejder du med såvel simple som komplekse konstruktioner, og du følger projekterne fra projektering til færdig montage.

Gennem dit praktikforløb kommer du både til at arbejde selvstændigt og sammen med branchens dygtigste ingeniører indenfor stålkonstruktioner.

I forløbet vil du opbygge kompetencer indenfor projektledelse, statiske beregninger, projektøkonomi, BIM-design, rådgivning og montage.

Hvad søger vi?

Vi forestiller os du:

 • Du er under uddannelse som bygningsingeniør
 • Du har interesse for statik, økonomi, stålproduktion, projektledelse og salg
 • Du er udadvendt, positiv og forstår at have mange bolde i luften på samme tid
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Hvad kan vi tilbyde?

Afhængig af dit interesseområde kan vi tilbyde praktik som enten:

 • Projektleder
 • Salgsingeniør

Vi sigter højt på ambitioner og fagligt niveau men tilbyder til gengæld:

 • Et fagligt udviklende praktikforløb på vores ingeniørkontor i Aarhus
 • En praktikplads hos Danmarks førende leverandør af stålkonstruktioner – en af Nordeuropas førende med markedets mest bæredygtige profil.
 • En bred pallette af projekter med både danske og internationale byggesager af varierende kompleksitet, fra små haller til store komplekse entreprisesager.
 • Fagligt dygtige ingeniør-kollegaer
 • Indblik i dimensionering af hovedstål, statik og detailprojektering, herunder CO2 besparende konstruktionsoptimering og viden om detaljer og samlinger.

I løbet af praktikforløbet vil der være mulighed for et besøg på vores kontor for BIM og konstruktionsdesign i Polen, hvor du kan stifte bekendtskab med principperne bag konstruktionsoptimering, konstruktionsdesign og hardcore BIM-modulering.

Er du den vi søger?

Så send din ansøgning og CV til ansogning@givesteel.com med mærket ”Ingeniørpraktikant”

Om Give Steel

Give Steel er en førende leverandør af EPD-deklarerede stålkonstruktioner i Nordeuropa og blandt Danmarks største materialeleverandører til byggeriet. Virksomheden tæller over 600 medarbejdere og har afdelinger på fem lokationer i tre lande. Virksomhedens hoveddomicil og produktion er placeret i Brande, Salg og Teknik i Søren Frichs Parken i Aarhus, og afdelingen for BIM og Structural Design i Polen.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, samt til miljøcertificerede byggerier. 

På referencelisten er bl.a. Light house i Aarhus, KB Hallen og Ilulissat Isfjordscenter på Grønland. Læs mere om konkrete projekter her: https://givesteel.com/referencer/ Give Steel har markeret sig på sin ESG rapportering, har commited sig til Scienced Based Target initiativet og har generelt en stærk bæredygtighedsstrategi. På internationalt plan er virksomheden præmieret for flere konstruktionsdesign og har modtaget flere priser for sit sociale ansvar under ambitionen: ”WeGrowPeople”, der også er omdrejningspunktet for medarbejderudvikling. Læs mere her: https://givesteel.com/social-ansvarlighed/.