FINAL FIGURES

Ny opgørelse over Give Steels tredobbelte bundlinje

Den tredobbelte bundlinje er en resultatopgørelse over virksomhedens resultater. Ikke bare økonomisk men også omkring socialt ansvar og fokus på miljøet. Hvad der bliver målt, bliver gjort. Derfor er registrering af vores resultater vigtige, så vi hele tiden kan udfordre os selv på at blive bedre. Løfter og intentioner driver os fremad.  Målsætninger er et must. Og resultaterne tæller. Derfor er det vigtigt for os i Give Steel at fokusere på, måle og formidle resultaterne på vores tredobbelte bundlinje.

Til formålet har vi udgivet FINAL FIGURES.
Heri kan du læse om årets mega structures og vores indsatser indenfor bæredygtighed og ESG:

E-Environment: Kom med bag kulissen i vores klimaregnskab, og dets 3 scopes. Vi stiller skarpt på strategisk indkøb og affaldshåndtering, herunder ikke mindst genanvendelse af stålsand med lav stålkvalitet.

S-Social: Her finder du den sociale bundlinje, udregnet efter det sociale regnskab og en opgørelse over CSR-relaterede ansættelser. Ved hjælp af GROWS sociale bæredygtighedsberegner, kan vi nemlig aflæse den samfundsmæssige gevinst af vores sociale indsatser. Læs også konkrete lærlinge historier som eksempler på, hvordan vi med en læreplads gør en forskel i menneskers liv.

G-Governance:. Her finder du diverse ESG data som relaterer til kravene under EU taksonomi og CSRD direktivet. Fra strategi til  kønsdiversitet.

Du kan i Final Figures også se vores årsregnskab  og læse hvordan vores investeringer helt konkret relaterer til specifikke verdensmål.  

Få hele overblikket over Give Steels tredobbelte bundlinje i FINAL FIGURES.