FINAL FIGURES

Ny opgørelse over Give Steels tredobbelte bundlinje

Den tredobbelte bundlinje er en resultatopgørelse over virksomhedens resultater. Ikke bare økonomisk men også omkring socialt ansvar og fokus på miljøet. Hvad der bliver målt, bliver gjort. Derfor er registrering af vores resultater vigtige, så vi hele tiden kan udfordre os selv på at blive bedre. Løfter og intentioner driver os fremad.  Målsætninger er et must. Og resultaterne tæller. Derfor er det vigtigt for os i Give Steel at fokusere på, måle og formidle resultaterne på vores tredobbelte bundlinje.

Til formålet har vi udgivet FINAL FIGURES.
Heri kan du læse om vores indsatser og resultater i vores bæredygtighedsstrategis tre spor: Det sociale spor, Det økonomiske spor og Klimasporet.  

I det sociale spor, finder du den sociale bundlinje.
Her finder du en opgørelse over CSR-relaterede ansættelser. Ved hjælp af CABIs sociale beregner, kan du også aflæse den samfundsmæssige gevinst af vores indsatser. Få konkrete lærlinge historier som eksempler på, hvordan vi med en læreplads gør en forskel i menneskers liv.

I det økonomiske spor, finder du årets resultatopgørelse. Her kan du se, hvordan vi fremtidssikrer virksomheden med robotter og investeringer. Du kan også se, hvordan vores investeringer helt konkret relaterer til specifikke verdensmål, og læse om, hvordan vores eksport vokser.

I klimasporet kommer du bag kulissen og vores dokumenterede klimatal. Vi stiller skarpt på strategisk indkøb, på konstruktionsdesign som nøglen til CO2 reduktion, på driftsoptimering og på de fokusområder, hvor vi klimaoptimerer: i råvaren, i designet og i produktionsprocessen

Få hele overblikket over Give Steels tredobbelte bundlinje i FINAL FIGURES.