Vi ses til DM i Skills! 

Hos Give Steel er vi til stede ved DM i Skills, fordi vi ønsker at være med til at inspirere de unge til at tage en erhvervsuddannelse og blive lærlinge hos os og andre, fx inden for smedefaget.  

Det mener vi, at vi har en forpligtelse til. Fordi vi selv er en virksomhed, der ansætter lærlinge alle steder i vores produktion. Men i lige så høj grad, fordi vi har størrelsen, viljen og muligheden for at hjælpe, hvor vi kan. 

Vi håber derfor, at du vil kigge forbi vores stand i Telt 2 lige ved siden af konkurrencescenen for klejnsmedsdelen af DM i Skills. 

Du har mulighed for at deltage i konkurrencer og møde nogle af vores fantastisk dygtige og flinke smede. De glæder sig til at fortælle meget mere om smedefaget og vores hverdag i en travl produktionsvirksomhed. 

På standen kan du desuden få en smagsprøve på, hvordan det er at være lærling hos os: 

  • Du kan prøve vores VR-briller, som kan give dig en virtuel rundvisning i vores produktion i Brande. 
  • Besøg vores svejsetrailer udenfor: Du kan få lov til at prøve, mærke og føle det stål, som det hele drejer sig om her hos os, da vi har taget en af vores svejsetrailere med, hvor du kan få lov til at prøve at svejse. 
  • Du kan få lov til at bukke og svejse din egen billedholder, som du kan tage med hjem. 

For andet år i træk har Give Steel i samarbejde med EUC Lillebælt, Industriens Uddannelser og SkillsDenmark sponsoreret alt stålet til smedenes konkurrenceopgave, som er udstillet på messens konkurrencestand. 

Læs mere om DM i Skills: DM i Skills 2024 – SkillsDenmark 

Læs mere om vores lærlingeværksted: Lærlinge – Give Steel