Stålkonstruktion til ambitiøs ombygning af Amagercenteret

Vi er i fuld gang med at lægge sidste hånd på vores levering af stålspær til den ambitiøse ombygning af Amager Centret, der ombygges for ca. 500 millioner. Ombygningen vil gøre Amager Centret til det naturlige centrum og samlingspunkt for hele bydelen.

Centreret har været i drift med åbne butikker under hele byggeprojektet, hvilket har stillet særlige krav til både projektstyring og levering til byggepladsen.

Det er PLH Arkitekter, der er arkitektrådgiver på projektet, som skal ændre centrets identitet fra at være lukket og introvert til at blive åbent og attraktivt – Et kommercielt og kulturelt centrum, der kan samle og tiltrække områdets beboere med omkring 20 nye butikker samt en række restauranter og cafeer.

Centreret får også et grønt gårdrum, en stor sydvestvendt tagterrasse, en etage i parkeringshuset kun til cykler, forbedrede udearealer og nye lyse facader, der fremhæver den oprindelige industrielle arkitektur fra omkring 1940.

Hos Give Steel glæder vi os over at levere stålkonstruktionen til det ambitiøse projekt, som vil få stor lokal betydning for ”Amarikanerne”!