Sjov stålkonstruktion til områdefornyelse i Valby

Sjov stålskonstruktion skal forbedre lokalmiljøet i Valby! Give Steel leverer en spændende stålkonstruktion til Lanternen, nyt samlepunkt for borgere og foreninger i Valbys Kulbanekvarter.

 – Et godt eksempel på de lidt alternative stålkonstruktioner, som er populære lige nu.

Lokale borgere og foreninger i Valby har længe hungret efter områdefornyelse ved Kulbanekvarteret i ydre Valby. Nu er Lanternen, et nyt samlepunkt for borgere og foreninger, på vej.

Lanternes stålkonstruktion skriver sig ind i rækken af de mange lidt alternative stålkonstruktioner, der er oppe i tiden – og som Give Steel har god erfaring med. Foreningen Områdefornyelsen Kulbanekvarteret har sammen med arkitekt BOGL – Bang og Linnet Landskabtegnet Lanternen, som skal fungere som midtpunkt i den nye park. Lanternen består af en fin stålkonstruktion, der skal fungere som et fælles udekøkken og vil indeholde flere arbejdsstationer, grillpladser og opholdsmuligheder.

Udover Lanternen kommer Kulbaneparken, hvor Lanterne ligger, også til at indeholde 50 byhaver til beboere, foreninger og institutioner. I nærheden af Lanternen vil også være træningsredskaber, pizzaovn og bålpladser. Hele Kulbaneparkens formål er at skabe fællesskab og tryghed for beboere og institutioner i nærområdet.

Lanternen forventes at kunne tages i brug i starten af 2020. Læs mere om vores stålkonstruktioner her