K.B. Hallen

Stålkonstruktionen indeholder bl.a. fem store buer på hver 50 tons, to gitter-buer på hver 30 tons samt GSY kompositbjælker til kælderens etagedæk, udkragede stålbjælker som bærer den indskudte 1. sal og, sidst men ikke mindst, hele stålopbygningen til hallens faste tribune.

De fem buer har et spænd på 50 meter og er opbygget på det nederste, valset bånd, hvorpå der er svejset kassedragere, som er skåret i smig og tilpasset individuelt. På buernes yderside er påsvejst dorne som tjener til fastholdelse af den udvendige konstruktion, ligesom buerne er forsynet med en påsvejst udkragning, som bærer 1. sals betondæk. Hver bue hviler i specielle lejer af Hardox-stål, som skal optage de store kræfter fra bl.a. det indskudte etagedæk af beton. Lejerne er forbundet på tværs af bygningen med kraftige trækbånd, som løber i indstøbte føringsrør i bundpladen og skal optage de store udadrettede kræfter fra buerne.

K.B.-Hallen

Stålkonstruksjonen inneholder blant annet fem store buer, hver på 50 tonn, to gitterbuer, hver på 30 tonn, samt GSY-komposittbjelker til etasjedekk på kjelleretasjen, utkragede stålbjelker som bærer den innskutte andreetasjen, og sist, men ikke minst hele ståloppbygningen til hallens faste tribune.

De fem buene har et spenn på 50 meter og er oppbygde med et valset bånd nederst med påsveisede kassedragere som er skråskåret og individuelt tilpasset. På yttersiden av buene er det påsveiset festepunkter for den utvendige konstruksjonen, og buene har også en påsveiset utkraging som bærer betongdekket til andreetasjen. Hver bue hviler på spesielle søyleføtter av Hardox-stål som skal ta opp de store kreftene fra blant annet det innskutte etasjedekket av betong. Søyleføttene er forbundet på tvers av bygningen med kraftige trekkbånd som går gjennom innstøpte føringsrør i bunnplaten, og som skal ta opp de store utadrettede kreftene.