Hotel Bella Sky Comwell

Hotel Bella Sky Comwell i Ørestaden, København er med sine 15 graders hældning hele vejen op i 80 meters højde en kompleks og yderst krævende konstruktion. For at formindske montagetiden, præsamlede Give Steel store stålsektioner på jorden, hvorefter der på udsatte områder blev brugt professionelle klatrere til at montere stålet. Det gav mindre krantid og optimerede byggeprocessen!

Give Steel leverede 70 tons stål til byggeriet, herunder 25 tons gangbro i 23. sals højde. Gangbroen blev placeret på lejere, som tog højde for bevægelser i konstruktionerne. Arbejdet på Bella Sky byggede på en tæt dialog med bygherre, arkitekt og ingeniør omkring løsningen.

Da Give Steel kom ind tidligt i processen, kunne vi arbejde løsningsorienteret og optimalt i forhold til den meget stramme tidsplan.

Hotell Bella Sky Comwell

Hotell Bella Sky Comwell i Ørestaden, København er med sine 15 graders helling hele veien opp i 80 meters høyde en kompleks og svært krevende konstruksjon. For å redusere montasjetiden, forhåndsmonterte Give Steel store stålseksjoner på bakken, og deretter monterte profesjonelle klatrere stålet på utsatte områder. Det gav mindre krantid og optimerte byggeprosessen!

Give Steel leverte 70 tonn stål til bygget, blant annet en 25 tonns gangbro i 24. etasje. Gangbroen ble plassert på lagre, som tok høyde for bevegelser i konstruksjonene. Arbeidet på Bella Sky tok utgangspunkt i en nær dialog med byggherre, arkitekt og ingeniør omkring løsningen.

Siden Give Steel kom tidlig inn i prosessen, kunne vi arbeide løsningsorientert og optimalt i forhold til den svært stramme tidsplanen.