Falkonergården

Falkonergårdens Gymnasium kan se frem til en ny idræts- og forsamlingshal, der arkitektonisk karakteriseres ved en enkel geometri, bygget af få materialer – herunder 100 tons konstruktionsstål leveret og projekteret af Give Steel.

Med den funktionalistiske og minimalistiske form lægger sportshallen sig ind i det eksisterende murstensbyggeri fra 1955 og skaber herved en smuk harmoni mellem nyt og gammelt.

Hele arealet mellem de to nuværende bygninger inddrages ved bygningen af den nye hal. Den ca. 1000 m2 store bygning har en rumhøjde på 10,5 m2 og er udformet som et sektioneret stålgitter bestående af valset stål. Hallens buede form og den specielle stålkonstruktion, udformet som en høj hat, gør Falkonergården ganske imponerende. Idræts- og forsamlingshallen stod færdig i september 2014.

Falkonergården

Falkonergårdens Gymnasium kan glede seg over en ny idretts- og forsamlingshall som arkitektonisk karakteriseres av enkel geometri og få materialer – blant annet 100 tonn konstruksjonsstål levert og prosjektert av Give Steel.

Med sin funksjonelle og minimalistiske form ligger sportshallen inne mellom de eksisterende mursteinsbygningene fra 1955 og skaper en vakker harmoni mellom nytt og gammelt.

Hele arealet mellom de to gamle bygningene er tatt i bruk i byggingen av den nye hallen. Den ca. 1000 kvadratmeter store bygningen har en romhøyde på 10,5 m og er utformet i seksjoner av stålgitter av valset stål. Hallens buede form og den spesielle stålkonstruksjonen, utformet som en høy hatt, gjør Falkonergården ganske imponerende. Idretts- og forsamlingshallen stod ferdig i september 2014.