Hattrick på Færøerne

Give Steel leverer stålkonstruktion til Færøernes nationale stadium – for tredje gang.

Mens alle venter på at EM kommer til Danmark, har vi travlt med at komme til Færøerne. For tredje gang leverer vi nemlig stålkonstruktion til Færøernes nationale stadium Torsvøllur i Torshavn. 

Stadionen Torsvøllur er oprindeligt bygget i 2000 og konstruktionen består af opsvejste tribunespær, en klassisk tribunekonstruktion til denne type stadion. De seneste år er vores salg af stålkonstruktioner til det Nordeuropæiske marked steget og Færøerne er blandt de markeder hvor vi har fåt godt fat.

”Færøerne er næsten blevet som et hjemmemarked for os. Det er tredje gang vi leverer til Torsvøllur Stadion, og vi har gode erfaringer deroppe. Udover Stadion har vi også de seneste år leveret en del stålkonstruktioner til industrien,” fortæller Teil Bechmann, Salgsdirektør i Give Steel.

Stadionen Torsvøllur har de seneste år været igennem flere opgraderinger, der har løftet den til internationalt niveau. Man kan derfor nu i Torshavn spille mod store fodboldnationer, f.eks. Spanien, som Færøerne mødte i sommeren 2019. Aktuelt er der også for nylig spillet EM kvalifikationskampe i Torshavn, hvor Færøerne slog Malta 1-0 i oktober måned.

Mest kendt er Torsvøllur måske blevet gennem Lars Olsen, den danske EM helt, der har været landstræner på Torsvøllur de sidste 8 år. Med Lars Olsens nylige exit vil man på Færøernes nationale stadion med den ny landstræner ved roret, kunne se frem til VM kvalifikationskampe i 2020.