GSY BEAM konstruktion til Klimatorium – Årets Byggeri i kategorien Erhverv

Vilde visioner blev til virkelighed i Lemvig. Her skal Klimatorium samle virksomheder, myndigheder, administration og turisme om klimaudfordringer og -løsninger.

Projektet blev opført i fagentreprise og Give Steel leverede knap 49 tons stålkonstruktion til byggeriet. Nu har byggeriet vundet prisen Årets Byggeri i kategorien Erhverv.

Stålkonstruktionen fra Give Steel inkluderede i alt 54 GSY BEAMS og 25 søjler, der til sammen danner bygningens skellet. I Klimatorium skal der nu udvikles nye løsninger på aktuelle og fremtidige udfordringer indenfor områderne: Kystnære Klimaudfordringer, Grøn Energi, Cirkulær Økonomi, Vand og Miljø.

” At skabe et videns- udstillings- og innovationscenter i Lemvig, at handle lokalt og tænke globalt, det er, at tænke på fremtiden og på bæredygtig drift. Her sker det sågar i skøn samklang mellem det private og det offentlige” udtalte juryen der nu har udnævnt Klimatorium til årets Byggeri i kategorien Erhverv.  

Årets Byggeri er den bredeste og mest alsidige pris i byggebranchen. En national hæderspris som hvert år hylder årets bedste og vigtigste byggerier ud fra deres samfundsmæssige og byggefaglige betydning. Vi er stolte af, at have bidraget til dette spændende projekt.