Give Steel til innovativt og bæredygtigt byggesystem

Give Steel er i tæt samarbejde med WorldFLEXhome, der har lanceret et nyt fleksibelt byggesystem. Systemet kan bygges op til ti etager, skilles ad, flyttes og genbruges igen.

Et nyt byggesystem til byggeri i op til ti etager, har set dagens lys.
Med systemet kan man skille byggeriet ad, flytte det og genbruge det. Dermed har man ændret måden, man tænker modelbyggeri på i mødet med fremtidens krav om mere bæredygtigt byggeri.

Give Steel leverer stålkonstruktionerne og er i tæt samarbejde med WorldFLEXhome, der står bag det nye bæredygtige byggesystem.

”I Give Steel arbejder vi aktivt med at bidrage til målsætningen om et mere bæredygtigt byggeri. Det kræver samarbejde på tværs af interessenter, så vi kan mobilisere og dele viden, ekspertise og teknologi, der skaber en mere bæredygtig udvikling. Vi ser samarbejdet med WorldFLEXhome som et eksempel på et samarbejde, der kan bidrage til et mere bæredygtigt modulbyggeri i fremtiden”, fortæller Teil Bechmann, medejer i Give Steel.

Modsat mere konventionelle modelbyggerier kan det nye byggesystem bygges i op til ti etagers højde. Man kan ændre i boligstørrelserne over tid ved at tilbygge hele eller halve moduler. Man kan endda skille moduler fra hinanden og flytte dem til en ny beliggenhed. Systemet er så robust, at modulerne vil kunne bruges til genhusning i årevis for herefter at blive genbrugt i et permanent byggeri andetsteds. Grundet den robuste struktur opfylder de nye moduler alle danske krav til brand og lyd.

Konceptet er udviklet af Anders Bach-Sørensen, ejer af WorldFLEXhome, i samarbejde med Erik Arkitekter og Henrik-innovation.

Bliv klog på det nye spændende modelbyggeri her.