Give Steel leverer og monterer spær på Nordeuropas største kongreshal

Kongrescenteret, der skal gøre København til én af Europas førende kongresbyer for internationale kongresser, tager form.

Give Steel er lige nu i gang med at montere stålkonstruktioner til det, der bliver Nordeuropas største kongreshal, tæt på Bella Center Copenhagen. Byggeriet bliver på i alt 14.000m2 fordelt på selve kongreshallen og diverse fleksible områder, herunder en stor foyer, hvilket gør, at byggeriet bliver Nordeuropas største kongrescenter. I alt leverer vi omkring 1.350 ton konstruktion til projektet, hvoraf de 350 ton er til foyeren.

20 tons tunge gitterspær

Selve kongreshallen bliver 108 meter lang og 66 meter bred, og hvert gitterspær vejer omkring 20 ton. Det kræver to kraner og nøje koordination at få samlet de store gitterspær, og derefter hejse dem op i tyve meters højde. Vores folk på pladsen samler og monterer mellem seks og otte gitterspær om ugen.

Udover selve kongreshallen, leverer og monterer vi også stålkonstruktioner til foyeren, der kommer til at binde hallen sammen med hotellet og den øvrige del af Bella Center Copenhagen, hvor kongreshallen opføres.

Kongreshallen kommer til at huse 7.000 siddende gæster, og bliver derved én af de helt store bejlere til de største internationale kongresser. Helt konkret vil det betyde, at man vil kunne byde på kongresser på helt op til 30.000 delegerede. Det kan lade sig gøre, fordi en kongres typisk foregår over tre til fire dage.

Nordeuropas største kongreshal forventes at stå færdigt i 2021.

Se flere billeder fra byggepladsen her.