Give Steel går videre til Tekla Global BIM Awards 2020

Stålkonstruktionen til Isfjordcenteret, der er tegnet af vores afdeling for BIM og Design vandt den lokale nomineringsrunde. Projektet er nu er gået videre til den globale konkurrence, hvor de bedste projekter fra hele verden deltager.

Isfjordcenteret ligger på vestkysten af ​​Grønland (250km nord for polarscirklen), og bygningen er kendetegnet ved sin fantastiske form, der passer sammen med det omkringliggende gletschermønster. Overbygningen består af stålrammer, hvis form ændres kontinuerligt fra formen af ​​en trekant gennem formen af ​​et rektangel for at vende tilbage til trekanten igen.

Modellering af trekantede stålrammer, der skabte et krusende objekt i mange plan, var en udfordrende og omfattende opgave for vores BIM og design ingeniører. Stålkonstruktion dækker et areal på 1.500m2, og består af over 50 rammer. 

Det designede anlæg spiller rollen som en visningsplatform og rekreationsområde i området for et ekstraordinært naturområde, der er indskrevet på UNESCOs verdensarv i 2004. Det er her turister med egne øjne kan observere den mest aktive proces med isbjerge, der bryder væk fra gletsjere, hvilket uundgåeligt ledsages af den globale opvarmning. I henhold til Grønlands turiststrategi er bygningen den første af fem planlagte turistcentre, der vedrører naturens og kulturarven i regionen.

https://givesteel.com/wp-content/uploads/BIM-Awards.mp4