Gitterspær der øger livskvaliteten

Alle stålkonstruktioner er vigtige – men nogle øger livskvaliteten mere end andre. Blandt dem er gitterspærrerne til nye seniorbofællesskaber i Frederikssund, Hedehusene, Ishøj og Frederiksværk.

Et nyt boligkoncept for ældre med stor succes i Sverige er kommet til Danmark. Give Steel har foreløbig leveret gitterspær til i alt fire nye bofællesskaber. To bofællesskaber er undervejs, mens yderligere to er på tegnebrættet. Vi starter montagen på fjerde bofællesskab i august måned, og er så småt påbegyndt processen på det tredje bofællesskab.

Den franske Riviera – på dansk

De flotte synlige gitterspær skaber et nyt uderum med plads til masser af fællesskab og fælles liv, i et trygt miljø for seniorerne, der gennem fællesskabet får øget deres livskvalitet. Den moderne boligform består af 55 lejligheder fordelt i en hestesko. I midten af byggeriet er en vinterhave på 100m2, fyldt med muligheder for fælles nærvær. Vinterhaven er lukket inde hele vejen rundt, og danner et atrium, hvor der aldrig bliver under 10 grader varmt under havens glastag. – Et miljø, der der er blevet sammenlignet med den franske Riviera. Bofællesskaberne har fokus på bevægelse og sundhed og opbygges med mange grønne områder og muligheder for fælles aktivitet i det fælles uderum.

Give Steel har allerede leveret 60 ton stål til bofællesskabet i Frederikssund, hvor de første tilflyttere kan flytte ind den 1. maj 2020. I midten af januar blev der holdt rejsegilde for bofællesskabet i Hedehusene, hvor vi har leveret yderligere 60 ton stål.

Vi er både glade og stolte over, at vores gitterspær kan være med til at gøre en forskel i så mange seniorers liv.

Se billeder fra seneste rejsegilde her.