FREDERIK VESTI – ET SPONSORAT MED HJERTET

Give Steel har i mange år været sponsor for den 19-årige motorkører Frederik Vesti. Vesti har nu underskrevet kontrakt med Mercedes og ART. Det betyder, at han fremover bliver udviklet af Mercedes’ folk, mens han samtidigt passer sin karriere i F3 hos ART. 

Vi har altid beundret Frederik for hans passion, dedikerede målsætninger og styrken til at gå benhårdt efter sin drøm. Det er værdier vi værdsætter højt, anerkender og har stor respekt for i Give Steel.

Det er også disse kvaliteter, der i sin tid gjorde, at vi valgte at blive Frederiks sponsor. Og det er derfor, vi stadig sponsorer og følger Frederiks karriere med stor interesse.

Med den nye kontakt, spår TV2 eksperter nu Frederik en fremtid i Formel 1 inden 2023.
Det er jo helt fantastisk. Ikke fordi vi får vores logo mere eksponeret – men fordi Frederik er et levende bevis på, det vi tror på. At resultaterne kommer, når passionen lever, når man vil fremad og arbejder hårdt for sine mål.

I dag siger Frederik selv om sponsoratet fra Give Steel:

”Give Steel er mit fundament, min ballast. Uden Give Steel havde jeg ikke fået chancen i tysk F4 i 2017 hos det allerbedste team, Van Amersfoort Racing. Uden det år i tysk F4 havde jeg ingen steder været. Det er SÅ vildt at tænke på – på en dag som i dag!!! I gav mig lov, I troede på mig før andre. Tak for jeres gejst og opbakning og enorme interesse. Jeg er så taknemmelig, at ord ikke kan beskrive det og så stolt over at få lov at repræsentere Give Steel”

Vi ønsker Frederik stort tillykke med det lovende samarbejde med Mercedes, hvor han som juniorkører vil tage sit næste store skridt ind i en lovende fremtid.  Selv siger Frederik om muligheden:

”Mine evner og resultater er ikke kommet af sig selv. Der er mennesker, der har set mig og givet mig muligheden. At blive Mercedes Junior kører er det, jeg har arbejdet og kæmpet for i mange år. At kunne arbejde sammen med Mercedes og motorsportsverdenens bedste ingeniører, er et kæmpe boost for min karriere. Jeg glæder mig til at opbygge vores relation over de næste mange år. Mercedes’ junior program består af meget få og nøje udvalgte kørere, hvilket gør det endnu mere utroligt at få lov til at være en del af.”

Læs mere om Frederik Vesti på hans hjemmeside: https://frederik-vesti.com