CEO, Torben Larsen, fik overrakt DI Prisen 2023 af H.K.H. Kronprinsen

Torsdag d.28/9-2023 modtog vores CEO og ejer, Torben Larsen, Dansk Industris hovedpris, for sit sociale arbejde i Give Steel og Grow.

DI´s begrundelse for prisen:

Give Steels adm. direktør og medejer, Torben Larsen, sætter en ære i at tage et socialt ansvar for unge, der ikke går en snorlige vej igennem livet. Derfor modtager han DI Prisen 2023.

Adm. direktør for DI Lars Sandahl Sørensen er ikke i tvivl om, at prisen er fortjent, fordi DI Prisen er anderledes ved at den gives til en person, som tager et ekstraordinært samfundsansvar.

Og det gør Torben Larsen. Give Steel udregner en social bundlinje, og den bliver taget alvorligt på virksomheden. Flere unge kommer hvert år på ret køl via Give Steels indsats, og Torben Larsen sætter en ære i at rette unges liv op. For de unges skyld, og for samfundets skyld. Han fortjener i den grad tak, og han fortjener i den grad DI prisen i år, siger Lars Sandahl Sørensen.

Prisoverrækkelsen fandt sted i forbindelse med DI Topmødet i Boxen i Herning, hvor bl.a. Statsminister Mette Frederiksen holdt tale og en lang række topledere deltog i paneldebatter og oplæg.

(Foto: Christer Holte)

Herunder kan du se et kort uddrag af H.K.H. Kronprisens tale, prisoverrækkelsen og Torben Larsens takketale.

(Optagelserne er venligst stillet til rådighed af Dansk Industri)

Se herunder hvor overrasket Torben Larsen bliver, når han ringes op af Direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen: