500 tons konstruktionsstål til 16 halprojekter lander hos Give Steel

HPH Totalbyg A/S, der med sin nylige overtagelse af Dansk Halbyggeri er blevet Danmarks største Halbygger, har placeret ordrer hos Give Steel på ikke mindre end 500 tons stål til 16 kommende halprojekter.

De to første ordrer blev lagt inden jul og nu er yderligere 14 ordrer fra HPH Totalbyg A/S tikket ind på Give Steel´s fabrik i Brande.

Ordreporteføljen fra de 16 projekter er stålkonstruktioner og stålspær til industri og erhvervsbyggeri, herunder bilhuse, lagerhaller med og uden tilhørende kontorbygning, forsamlingshuse og byggeri til dagligvarehandel.

Ifølge Teil Bechmann, salgsdirektør i Give Steel, er der tale om stålkonstruktioner, som forholdsvis nemt kan køres igennem fabrikkens produktionsapparat, hvor øget brug af robotteknologi er med til at effektivisere processen. 

”Selvom Give Steel i dag også er meget kendte for komplekse stålkonstruktioner, er det standardkonstruktionerne, der har været vores afsæt for, hvor vi er i dag som international virksomhed. Stålkonstruktioner til erhvervsbyggerier som disse udgør derfor også fortsat en vigtig del af vores ordreportefølje i Nordeuropa. Især i lande som Tyskland, står vi stærkt på konstruktionsoptimering af standardkonstruktioner i efterspørgslen på kosteffektive stålspær til erhvervsbyggeri.”

Stålkonstruktionerne fra Give Steel til HPH Totalbygs projekter skal leveres i løbet af foråret, start sommer, i perioden fra uge 11 til 26.