Clarion Hotel Copenhagen Airport

Otte meter til loftet, ingen søjler og vægten fra 12 etager med 200 hotelværelser ovenpå. Det umulige blev muligt med Give Steel’s speciallavede stålkonstruktioner til The Hangar, Nordeuropas største kongrescenter, bygget i direkte forbindelse til en lufthavn. Med det nye kongrescenter er Clarion Hotel og København som kongresby godt rustet til tiden efter Corona.

Tre specialfremstillede stålgitre, der hver især vejer 65 ton med en længde på 30 meter, udgør skellettet til The Hangaret 2.500 m2 stort kongrescenter i direkte forbindelse med Københavns lufthavn.

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Åtte meter til taket, ingen søyler og vekten av 12 etasjer med 200 hotellrom over. Det umulige ble mulig med Give Steels spesiallagede stålkonstruksjoner til The Hangar, Nord-Europas største kongressenter med direkte forbindelse til en flyplass. Med det nye kongressenteret står Clarion Hotel og København som kongressby, godt rustet til tiden etter Korona.

Tre spesialkonstruerte stålgitter som hvert veier 65 tonn og er 30 meter langt, utgjør skjelettet til The Hangaret 2 500 m2 stort kongressenter som er direkte forbundet med flyplassen i København.