Naturkraft

Hvis man vil kontrollere naturens kræfter, må man forstå dem til fulde – og tilpasse sig efter dem. Stålkonstruktionen til Naturkraft er et godt eksempel på, hvordan kompliceret statik i kombination med stram projektledelse kan frembringe et imponerende resultat.

– Det var ikke bare konstruktionen i projektet, der var kompleks. Det var projektledelsen og koordineringen med de mange interessenter også. I et lidt ”skævt” projekt som dette, er der gennem hele forløbet mange snitflader mellem projektets samarbejdspartnere, der skal koordineres og håndteres, både teknisk, praktisk og procesmæssigt, fortæller Rasmus Østergaard, der som projektleder i Give Steel forestod projektledelsen.

Give Steel har leveret i alt 310 tons dansk produceret kompleks stålkonstruktion til Naturkraft.

Naturkraft

Hvis man vil kontrollere naturkreftene, må̊ man forstå̊ dem fullt ut – og tilpasse seg etter dem. Stå̊lkonstruksjonen til Naturkraft er et godt eksempel på̊ hvordan komplisert statikk i kombinasjon med stram prosjektledelse kan gi et imponerende resultat.

– Det var ikke bare konstruksjonen i prosjektet som var kompleks. Prosjektledelsen og koordineringen med de mange interessentene var også en utfordring̊. I et litt uvanlig prosjekt som dette er det mange kontaktpunkter mellom samarbeidspartnerne i prosjektet som skal koordineres og håndteres gjennom hele prosjektforløpet, bå̊de teknisk, praktisk og prosessmessig, forteller Rasmus Østergaard, prosjektlederen fra Give Steel som stod for prosjektledelsen.

Give Steel har levert til sammen 310 tonn danskprodusert, kompleks stå̊lkonstruksjon til Naturkraft.