EnergiNet

To komplekse bygningskonstruktioner, der skal skjule fremtidens eltransformere. En sand drømmekonstruktion hvis man er stålinteresseret! Projektet for EnergiNet blev detailprojekteret af Give Steel direkte i samarbejde med kunden.

Der er tale om to åbne bygningskonstruktioner, hvis stål-emner først er slyngrenset, så galvaniseret og til sidst malet. De mange specielle samlinger og flotte valsninger gør projektet til noget helt specielt og er et godt eksempel på den værdi, som brugen af Tekla 3D-tegneprogrammet skaber i konstruktionsfasen. Der har været store kontrol- og kvalitetskrav til projektet gennem hele processen, og det er derfor med stolthed, at Give Steel sendte sin fotograf ud.

Kompleksitet, når det er bedst!

EnergiNet

To komplekse bygningskonstruksjoner som skal skjule fremtidens transformatorer. En sann drømmekonstruksjon for den som er interessert i stål! Prosjektet for EnergiNet ble detaljprosjektert av Give Steel direkte i samarbeid med kunden.

Det er snakk om to åpne bygningskonstruksjoner med stålemner som først er slyngrenset, deretter galvanisert og til slutt malt. De mange spesielle forbindelsene og flotte valsingene gjør prosjektet til noe helt spesielt og er et godt eksempel på verdien som skapes i konstruksjonsfasen ved bruk at Tekla 3D-tegneprogrammet. Det har vært stilt store kontroll- og kvalitetskrav til prosjektet gjennom hele prosessen, og det er derfor med stolthet at Give Steel sendte ut fotografen. Kompleksitet på sitt beste!