Sustainability koordinator

Bliv Sustainability koordinator hos Give Steel A/S – Aarhus

Vil du arbejde med verdens mest genanvendelige materiale? Brænder du for bæredygtighed og CO2 reduktion? Og vil du udvikle dig i en ambitiøs vækstvirksomhed, hvor ambitionerne er høje og hvor bæredygtighed og socialt ansvar er i fokus? Så kan du blive en del af Nordeuropas førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren. For her er en jobmulighed, der kan bringe dig videre! 

Give Steel har i dag markedets bedste EPD blandt konkurrenter. Vi har lagt os i førersædet og du skal hjælpe os med den fortsatte udvikling og positionering indenfor bæredygtighed på internationale markeder. Som Sustainability koordinator vil du arbejde på 3 niveauer: produktniveau, projektniveau og corporate niveau. Du vil jagte et lavere CO2 aftryk på vores stålkonstruktioner og drive processen omkring vores EPD miljøvaredeklarationer. Du vil arbejde på tværs af internationale markeder og dermed operere i spindet af de Nordeuropæiske landes digitale bæredygtigheds standarder og platforme. Du vil bench marke internationalt, udfordre og udvikle både internt og eksternt. På projektniveau vil du arbejde tæt sammen med vores salgsafdeling, som har brug for dine CO2 tjek og projektklimaplaner. Internt vil du også være med til at udvikle koncernens klimaregnskab. Sidst men ikke mindst vil du i samarbejde med vores marketingkoordinator kommunikere de grønne resultater både internt og eksternt.

Dit primære fokus vil være fortsat udvikling og stadig forbedring af en allerede stærk bæredygtighedsprofil og dermed sikre, at Give Steel fastholder sin position som markedets mest bæredygtige brand indenfor stålkonstruktioner. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med vores marketingafdeling, hvor kommunikationen af de bæredygtige indsatser koordineres. Endeligt vil du arbejde sammen med branchens dygtigste rådgivende ingeniører ved forbedringer af vores EPD miljøvaredeklarationer. 

Hvad søger vi?

Vi forestiller os, du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med LCA, EPD. Du har allerede stiftet bekendtskab med bæredygtighed i byggebranchen, enten hos entreprenør, producent eller rådgiver.

Måske har du:

  • En uddannelse som miljøingeniør, bæredygtighedskonsulent eller lign

Men du har helt sikkert:

  • Erfaring med bæredygtighed fra byggebranchen
  • Kendskab til LCA, EPD og gerne bæredygtighedscertificeringer som f.eks. DGNB
  • Kendskab til Green House Gas Protocol
  • Et hjerte, der brænder for en mere bæredygtig verden
  • Et godt drive og lyst til fremdrift og udvikling
  • Stærke værdier som troværdighed, ordentlighed, kvalitet og nøjagtighed.  

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tør godt at love dig, at du ikke får dette job et andet sted!

Da vi arbejder på internationale markeder, vil du udvikle dine faglige kompetencer indenfor internationale bæredygtighedsstandarder i en virksomhed med høje ambitioner. Du får et spændende job i en virksomhed, hvor udvikling er et mantra, hvor tingene går stærkt, og hvor der er kort vej fra idé til handling. Det giver dig unikke udviklingsmuligheder i en international virksomhed, hvor du kan gøre en forskel.

Er du den vi søger?

Så send din ansøgning og CV til ansogning@givesteel.com med mærket ”Sustainability koordinator”