Ambitiøs og nysgerrig studentermedhjælper til vores Projektøkonomiafdeling i Aarhus

Bliv studentermedhjælper hos Give Steel A/S

Er du interesseret i at arbejde med projektøkonomi i en hurtigt voksende og international virksomhed? Har du lyst til at lære af erfarne kollegaer og bidrage til virksomhedens udvikling? Så er stillingen som studentermedhjælper i Give Steel A/S måske noget for dig.

Give Steel A/S er en virksomhed i vækst med fokus på faglig såvel som personlig udvikling samt høj medarbejdertrivsel. Som studentermedhjælper i projektøkonomiafdelingen bliver du en del af økonomiafdelingen og vil arbejde tæt sammen med erfarne kollegaer i et professionelt og uformelt arbejdsmiljø. Din primære opgave vil være at assistere med projektøkonomistyring, herunder fakturering, controlling, rapportering, analysere samt at bidrage til den fortsatte udvikling af projektøkonomi.

Du vil få en alsidig og udfordrende arbejdsdag, hvor du vil blive introduceret til virksomhedens projektøkonomistyring og arbejdsprocesser. Du vil assistere med at udarbejde månedsrapporter, analysere projektøkonomi, bidrage til optimering, automatisering af processer og være i tæt dialog med projektlederne om deres projekter.

Du tilbydes en spændende studierelevant stilling i en dynamisk vækstvirksomhed, hvor du får mulighed for at gøre en forskel

Som virksomhedens nye studentermedhjælper bliver du en del af økonomiafdelingen med 11 dygtige kolleger, som arbejder målrettet på at opnå de bedste resultater, og hvor optimering og automatisering spiller en væsentlig rolle. Du har en nysgerrig og analytisk tilgang, og får reference til virksomhedens ansvarlige for projektøkonomi.

Vi søger en ambitiøs og proaktiv studentermedhjælper, der er godt i gang med en relevant bacheloruddannelse eller snart skal starte på en kandidatuddannelse såsom Cand.merc., Cand.Oecon. eller lignende. Du har stærke analytiske evner, er detaljeorienteret og har en god forretningsforståelse. Du er ansvarsbevidst, selvstændig og trives med at arbejde i en travl hverdag.

Ydermere ønsker vi en studentermedhjælper der:

  • sætter en ære i at kvalitetssikre sit arbejde og tager ansvar for sine ansvarsområder.
  • nyder at arbejde med store mængder data og kan omdanne bred information til specifikke handlinger.
  • finder detaljen samt skaber løsninger med optimeringer og fuldstændighed samt tør udfordre eksisterende arbejdsgange.
  • er god til at arbejde med forskellige interessenter.
  • har rigtig gode Excel-kundskaber og gerne har lidt kendskab til fx Power Query, VBA, SQL og RPA.
  • arbejder struktureret, trives med driftsopgaver og har en analytisk måde at tænke på.
  • behersker engelsk flydende – både skriftligt og mundtligt.

I dagligdagen fungerer du som Business Partner for projektlederne. I har tæt, løbende dialog, som specielt ved månedsafslutning er intensiveret. Identificerer du konkrete afvigelser eller potentielle, fremtidige udfordringer, da følger du op og sikrer korrigerende tiltag i din controlling.

Din dagligdag bliver på virksomhedens Projekt- og Salgskontor i Aarhus, og efter behov planlægges ture til vores hovedkontor i Brande.

Afdelingen er kendt for at være forandringsparat og at stræbe efter at gøre tingene så enkelt som muligt. Vidensdeling er en naturlig del af dagligdagen, og du vil få rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil.

Din arbejdstid er ca. 10 – 20 timer om ugen. Vi tilrettelægger sammen, hvordan vi kan få det til at fungere optimalt i samspil med dine studier.

Ambitiøs virksomhed med højt til loftet og en uformel og positiv omgangstone

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er stort og kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Give Steel A/S er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og eksporterer til europæiske markeder med fokus på Nordeuropa. Som producerende ingeniørvirksomhed designer, projekterer, producerer og monterer Give Steel bærende stålkonstruktioner til såvel simpelt som komplekst byggeri.

Alle konstruktioner produceres i Brande i et ansvarligt og højteknologisk produktionsmiljø med fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed.

Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til +600 medarbejdere. Under ambitionen WeGrowPeople sigter virksomheden på udvikling af sine medarbejdere både fagligt og personligt på alle niveauer i virksomheden. For konkrete projekter se: https://givesteel.com/referencer/

Har ovenstående vakt din interesse?  

Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Jeppe Dincher på tlf. 6141 0068 eller mail jnd@givesteel.com. Stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet. Ansøgninger behandles løbende. Har stillingsopslaget fanget din interesse, er du mere end velkommen til at ansøge stillingen ved at fremsende CV og ansøgning til ansogning@givesteel.com – Vi glæder os til at høre fra dig.