Sitemanager med byggeteknisk indsigt og viden om stål søges

Har du lyst til en ansvarsfuld rolle, hvor du kommer til at stå i spidsen for den daglige koordinering på byggepladsen? 

Vil du bringe din byggetekniske erfaring og viden om stål i spil hos en førende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa? Så kig nærmere på denne spændende mulighed hos Give Steel A/S. 

Give Steel A/S har stor fokus på kvalitet, dokumentation og ikke mindst fremdrift på byggepladserne. Give Steel søger nu en sitemanager, som skal indgå i et team på 10 sitemanagere. Du tilbydes et attraktivt og afvekslende job, hvor du varetager den daglige drift og koordinering on-site på store, komplekse byggeprojekter. 

Om stillingen 

Som sitemanager får du afveksling mellem dit kontorarbejde og on-site arbejde på forskellige byggepladser. I det daglige vil du referere til virksomhedens montagechef. Du får en nøglerolle i forhold til koordinering med bygherre, bestilling af kran og lift, budgetopfølgning, ekstrasalg og dokumentation af byggerierne og i at sikre projekternes kontinuerlige fremdrift. I forbindelse med stillingen bør man forvente op til 100 rejsedage om året. 

Opgaver: 

 • Kommunikere tæt med projektlederne omkring projekterne. 
 • Inspektion af byggeplads til hjælp for projektleder og salg vedrørende udgifter til montage. 
 • Gennemgå tegninger, inden montagen starter og sørge for, at montører har adgang til materialet. 
 • Lave indmålingsplan. 
 • Opmåling til kran og lifte. 
 • Kontrollere, at projektets faser er hensigtsmæssige. 
 • Visuel inspektion af byggeplads før opstart. 
 • Kontakt med bygherre omkring montering og praktik på pladsen. 
 • Kontrollere pakkeliste lavet af projektledere. 
 • Lave monteringsplan inklusiv kort eller skitser. 
 • Daglig kontakt til underentreprenører på pladsen. 
 • Ansvarlig for at der bliver lavet KS og egenkontrol. 
 • Aftaler, i samarbejde med projektleder, med bygherre vedrørende ekstraudgifter til ekstern service eller montører. 

Du er en aktiv del af alt, der foregår på byggepladsen, og følger op på de dagligt udførte arbejder. Du arbejder sammen med dit team om at løse byggetekniske udfordringer, og du sikrer, at udført arbejde på byggepladsen sker i henhold til regler, love og normer. Du får solid oplæring i stillingen og mulighed for vidensdeling med interne specialister på området. 

 

Sitemanager med byggeteknisk indsigt og viden om stål 

Du har måske en teknisk uddannelse og arbejder i dag med byggeledelse på en byggeplads eller internt i virksomhed. Du har: 

 • Byggeteknisk indsigt og god indsigt i opførelsen af bygninger/montagen på en byggeplads. 
 • Teknisk viden om stål. 
 • Er flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale – også teknisk. 
 • Rutineret bruger af Officepakken og IT generelt. 

Viden om svejsning, montering af stål samt viden om boltesamlinger mv. er et stort plus. Kendskab til DS1140 og Dalux er en fordel. Du får solid oplæring i stillingen.  

Vi forventer, at: 

 • Du arbejder struktureret og detaljeorienteret men er god til at bevare overblikket 
 • Du er tillidsvækkende og kan arbejde selvstændigt med projekter, men også indgå som medspiller i et team 
 • Du brænder for at sikre en høj kvalitet i dit arbejde såvel som i din kontakt med kunder og kollegaer 

 

Virksomheden tilbyder 

Hos Give Steel vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der dynamik og kort vej til handling. 

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får ansvar, fleksibilitet og medindflydelse og du vil møde en åbenhed i virksomheden for vidensdeling og hjælpe hinanden i mål. 

 

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar 

Give Steel A/S har mere end 600 medarbejdere og afdelinger på fem lokationer i tre lande. Alle stålkonstruktioner er danskproducerede i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra avanceret robotteknologi på fabrikken i Brande. Give Steel producerer alle former for simple og komplekse stålkonstruktioner. Fra opsvejste konstruktioner til gitterspær med store spændvidder samt GSY stålkompositbjælker af op til 98% genanvendt stål. 

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, herunder mange miljøcertificerede byggerier. Blandt de mest kendte projekter er Light house i Aarhus, Isfjordscenteret på Grønland og KB Hallen.  Læs mere på om konkrete projekter på: https://givesteel.com/referencer/ 

 

Er du den, vi søger?
For information om stillingen, kontakt montage chef Esben Nielsen direkte på tlf. 28 94 99 75. Ansøg stillingen ved at sende ansøgning og CV til ansogning@givesteel.com – mærket Sitemanager. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.