Projektleder – Aarhus

 

  • Er du teoretisk velfunderet og har du lyst til at styre og lede projekter fra start til slut?
  • Har du grundlæggende statisk forståelse til at foretage basisberegninger på konstruktioner?

Give Steel A/S har etableret sig på flere nye markeder og vækster kraftigt indenfor alle områder, fra simple, standard stålkonstruktioner med et enkelt projektforløb til prestigefyldte, komplekse erhvervsbyggerier. Derfor søges til nyoprettet stilling en projektleder, som har lyst til at blive en del af en virksomhed med gode karrieremuligheder.

Din dagligdag i fællesskabet

Som projektleder bliver du en del af et kompetent projektlederteam i teknisk afdeling. Du får 25 kompetente projektledere som kolleger, som hver dag arbejder målrettet sammen om at være de bedste indenfor branchen, og du vil referere til virksomhedens projektchef.

Du får ansvar for dine egne konstruktionsprojekter, og du bliver hele vejen understøttet med den bedste viden for at opnå succes i dine projekter. Du får en bred kontaktflade, bliver bindeled mellem salg, teknisk afdeling og produktionen, og du vil få en tæt kontakt med kunder og underleverandører.

Du vil anvende din statiske viden til at skabe det gyldne overblik over konstruktionerne, mens du har en statisk afdeling i virksomheden til at understøtte dig og foretage beregninger.

Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til rollen som projektleder, du sætter dig grundigt ind i projekterne, opnår overblik, og udøver hands-on styring, således at projekterne overholder den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Med overblik og gode kommunikationsevner når du i mål med dine projekter 

Som ideel kandidat har du minimum fire års erfaring med projektledelse fra en tilsvarende stilling i bygge- /anlægsbranchen. Alternativt har du erfaring med statiske beregninger/projektering fra byggeindustrien eller rådgiverbranchen og lysten til projektledelse.

Du besidder følgende:

  • En uddannelse som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende
  • Erfaren bruger af gængse IT-værktøjer
  • Mestrer dansk og engelsk på skrift og i tale

Som projektleder har du personligt drive og evner at bevare overblikket selv i pressede situationer. Du er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret, og trives med at arbejde grundigt og vedholdende med dine projekter. Du er struktureret, og med dit personlige drive sikrer du, at aftaler og deadlines overholdes, og styrer dine projekter sikkert i mål. Endvidere har du god økonomisk og forretningsmæssig forståelse.

Du er løsningsorienteret, og det ligger naturligt for dig at have en positiv og engageret tilgang til arbejdet. Ved hjælp af dine kommunikationsevner bidrager du til et godt, udviklende internt arbejdsmiljø og gode relationer til eksterne partnere.

Hurtigtvoksende, moderne virksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar

Give Steel A/S har eksisteret i over 40 år og er en ingeniørvirksomhed i solid fremgang. Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til 400 medarbejdere. Give Steel er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og med sine største internationale markeder i Nordeuropa.

Virksomheden har et moderne domicil i Brande og Salgs- og Projektafdeling i Søren Frichs Parken i Aarhus. Al produktion foregår i Danmark. De seneste 15 år er der investeret mere end 200 millioner i at fremtidssikre produktion, råvarer, afsætning og digitale værktøjer.

Give Steel A/S designer, projekterer, producerer og monterer bærende stålkonstruktioner til entreprenører og bygherrer. Alle konstruktioner produceres i Danmark i et ansvarligt og højteknologisk produktionsmiljø med fokus på social ansvarlighed og CO2-venlig produktion. For konkrete sager se her.

Virksomheden har en stærk CSR profil med fokus på at gøre en positiv forskel i menneskers liv og personlige udvikling.

Et interessant job i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er store ambitioner, dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er stort fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Har ovenstående vakt din interesse?

Smedegaard HR varetager rekrutteringsopgaven på vegne af Give Steel A/S. For information om stillingen, kontakt derfor Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 4280 1050.
Ansøg stillingen ved at uploade et opdateret CV direkte til Smedegaard HR 
her. Ansøgning er ikke nødvendig. Give Steel vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.