Projektleder/projektingeniør – Aarhus

  • Er du teoretisk velfunderet, og har du lysten til at styre og lede projekter fra start til slut?
  • Har du grundlæggende statisk forståelse til at foretage basisberegninger på konstruktioner?
  • Er du motiveret af at dygtiggøre dig indenfor statiske beregninger og projektledelse?

Give Steel A/S vækster kraftigt indenfor alle områder, fra simple stålkonstruktioner med et enkelt projektforløb til prestigefyldte, komplekse erhvervsbyggerier. Derfor søges nu en projektleder, som har lysten til at blive en del af en virksomhed med gode karrieremuligheder. 

Din dagligdag i fællesskabet

Som projektleder får du din daglige gang på kontoret i Aarhus. Du bliver en del af et kompetent og dynamisk projektlederteam, og du får 28 projektledere som kolleger, som hver dag arbejder målrettet sammen om at være de bedste indenfor branchen. Du vil referere til virksomhedens projektchef.

Du får ansvar for dine egne konstruktionsprojekter, og du bliver understøttet hele vejen med den bedste viden for at opnå succes i dine projekter. Du foretager selv statiske beregninger, men du har en statisk afdeling i virksomheden til at understøtte dig.  

Du får en bred kontaktflade, bliver bindeled mellem salg, teknisk afdeling og produktionen, og du får en tæt kontakt med kunder og underleverandører.

Med overblik og gode kommunikationsevner styrer du dine projekter sikkert i mål

Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring som projektleder fra en lignende stilling i bygge- /anlægsbranchen. Alternativt har du tilsvarende erfaring med statiske beregninger/projektering fra rådgiverbranchen eller byggeindustrien og lyst til projektledelse.

Du besidder følgende:

  • En uddannelse som bygningsingeniør/konstruktionsingeniør
  • Basisviden med statiske beregninger
  • Erfaren bruger af gængse IT-værktøjer
  • Mestrer dansk og engelsk på skrift og i tale

Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til rollen som projektleder, du sætter dig grundigt ind i projekterne, opnår overblik og udøver hands-on styring, Med dit personlige drive sikrer du, at aftaler og deadlines overholdes og styrer dine projekter sikkert i mål. 

Som projektleder arbejder du dagligt med statiske beregninger, og med dine koordinerende evner strukturerer og uddelegerer du arbejdsopgaver i dine projekter. Du er kvalitetsbevidst og trives med at arbejde grundigt og vedholdende med dine projekter.

Du er struktureret og løsningsorienteret, og det ligger naturligt for dig at have en positiv og engageret tilgang til dine medmennesker. Ved hjælp af dine kommunikationsevner bidrager du til et godt, udviklende internt arbejdsmiljø og gode relationer til eksterne partnere.

Vi tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, der er præget af stor grad af dynamik og eksekveringskraft, der medfører hurtige beslutninger og fremdrift.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Har ovenstående vakt din interesse?  

Smedegaard HR varetager rekrutteringsopgaven på vegne af Give Steel A/S. For information om stillingen, kontakt Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 4280 1050.

Ansøg stillingen ved at uploade CV og ansøgning direkte til Smedegaard HR her.

Vi glæder os til at høre fra dig.