On-site Quality Manager

Give Steel A/S – Storkøbenhavn

 • Har du lyst til en ansvarsfuld rolle, hvor du kommer til at stå i spidsen for kvalitetssikringen af store, komplekse byggeprojekter på i Storkøbenhavn?
 • Vil du bringe din byggetekniske erfaring og viden om stål i spil hos en førende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa? Så kig nærmere på denne spændende mulighed hos Give Steel A/S.

Give Steel A/S har stort fokus på kvalitet, samt kontrol og dokumentation på byggepladserne og søger derfor nu til nyoprettet stilling en kvalitetsansvarlig. Du tilbydes et attraktivt og afvekslende job, hvor du varetager den overordnede kvalitetssikring på store, komplekse byggeprojekter.

Om stillingen

Som kvalitetsansvarlig får du din daglig base på byggepladsen, og du får reference til virksomhedens kvalitetschef. Du får en nøglerolle i forhold til kontrol, kvalitetssikring og dokumentation af byggerierne og i at sikre projekternes kontinuerlige fremdrift.

Din primære opgave bliver at drive og forankre kvalitetssikring på den enkelte byggeplads med alt hvad det indebærer af kontrol, opfølgning på kvalitet, udarbejdelse af dokumentation, dokumentionsstyring, koordinering mellem teamets medarbejdere og byggepladstilsyn.

Du er en aktiv del af alt, der foregår på byggepladsen og følger op på de daglige udførte arbejder. Du arbejder sammen med dit team om at løse kvalitetstekniske udfordringer, og du sikrer at udført arbejde på byggepladsen sker i forhold til regler, love og normer. Du håndterer kvalitetssikringsdokumentation i henhold DS/EN 1090 og DS 1140, og du får solid oplæring i stillingen og mulighed for vidensdeling med interne specialister på området.

Motiverende kvalitetsansvarlig med byggeteknisk indsigt og viden om stål

Du har måske en teknisk uddannelse og arbejder i dag med kvalitetssikring på byggeplads eller internt i virksomhed. Du har:

 • Dokumenteret erfaring med og brænder for kvalitetssikring og dokumentation
 • Byggeteknisk indsigt og god indsigt i opførelsen af bygninger/montagen på byggeplads
 • Erfaring med DS/EN 1090
 • Teknisk viden om stål
 • Er flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale – også teknisk
 • Rutineret bruger af Officepakken og IT generelt

Viden om svejsning på svejsekoordinatorniveau samt viden om boltesamlinger mv. er et stort plus. Kendskab til DS1140 og Dalux er en fordel. Du får solid oplæring i stillingen.

 • Du arbejder struktureret og detaljeorienteret men er god til at bevare overblikket
 • Du er tillidsvækkende og kan arbejde selvstændigt med projekter men også indgå som medspiller i et team
 • Du brænder for at sikre en høj kvalitet i dit arbejde såvel som i din kontakt med kunder og kollegaer

Virksomheden tilbyder

Hos Give Steel vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får ansvar, fleksibilitet og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at vidensdele og hjælpe hinanden i mål.

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar

Give Steel A/S har cirka 600 medarbejdere og afdelinger på fem lokationer i tre lande. Alle stålkonstruktioner er danskproducerede i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra avanceret robotteknologi på fabrikken i Brande. Give Steel producerer alle former for simple og komplekse stålkonstruktioner. Fra opsvejste konstruktioner til gitterspær med store spændvidder samt GSYâ stålkompositbjælker af op til 98% genanvendt stål.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, herunder mange miljøcertificerede byggerier. Blandt de mest kendte projekter er Light house i Aarhus, Isfjordcenteret på Grønland og KB Hallen.  Læs mere på om konkrete projekter på: https://givesteel.com/referencer/

Interesseret?

Smedegaard HR varetager rekrutteringsopgaven på vegne af Give Steel A/S. For information om stillingen, kontakt Senior Recruiter Christina Smedegaard direkte på tlf. 4280 1050. Ansøg stillingen ved at uploade CV direkte til Smedegaard HR her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Give Steel A/S har cirka 600 medarbejdere og afdelinger på fem lokationer i tre lande. Alle stålkonstruktioner er danskproducerede i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra avanceret robotteknologi på fabrikken i Brande. Give Steel producerer alle former for simple og komplekse stålkonstruktioner. Fra opsvejste konstruktioner til gitterspær med store spændvidder samt GSYâ stålkompositbjælker af op til 98% genanvendt stål.