On-site Project Planner til store byggeprojekter

 • Er du en dreven projektstyrer og trives du i en nøglerolle, hvor du skal bringe dine spidskompetencer indenfor planlægning og koordinering i spil?
 • Motiveres du af en hverdag med reel indflydelse, stor kontaktflade og forskelligartede opgaver i en dynamisk virksomhed i solid fremgang?
 • Ønsker du at arbejde med projektplanlægning, udarbejdelse af tidsplaner og koordinering af indsatser på ambitiøse byggeprojekter?

Give Steel A/S har som et led i virksomhedens internationaliseringsstrategi etableret sig på flere markeder, og vækster kraftigt indenfor komplekse stålkonstruktioner til erhvervsbyggerier samt store totalentreprisesager.

Med dit skarpe blik for planlægning og kritiske blik på tidsplaner, når du sikkert i mål

Som projektplanlægger/-koordinator bliver du ansvarlig for tidsplanlægningen for nogle af Give Steels helt store projekter. Du får din daglige arbejdsgang på byggepladser i Danmark, Norge eller Sverige – alt efter din geografi. Du bliver en del af virksomhedens kompetente projektlederafdeling, og du refererer til projektdirektøren.

Dit overordnede ansvar bliver at sikre, at alle ansvarlige omkring byggeriet på ugentlig basis har den opdaterede tidsplan, samt at projekterne har den ønskede fremdrift.

 • Med dit analytiske blik og sans for detaljen, gransker du projekter og skaber herigennem overblik over planlægningen og udførslen af projekterne
 • Du udarbejder en detaljeret og gennembearbejdet tidsplan af projektets faser i MS Project, herunder registrerer du ressourceforbrug af de materialer, som tilhører de enkelte projektopgaver.
 • Du får en vigtig koordinerende rolle internt og eksternt, og du motiverer dine samarbejdspartnere til at bidrage med input omkring afhængigheder og varighed af aktiviteter, så du kan implementere eventuelle afvigelser i projektplanen.
 • Du sørger desuden for kvalitetssikring af tidsplanerne, så du kan sikre, at det materielle flow til de store byggepladser går op i en højere enhed. Du følger op og styrer processen ved blandt andet at deltage på byggemøder og statusmøder.

Du får høj grad af indflydelse på dine arbejdsområder, store frihedsgrader og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer indenfor projektledelse. Du tilbydes gode ansættelsesvilkår, herunder pension, sundhedsforsikring, firmabil, diæter mv.

For at få succes i rollen

Som ideel kandidat har du byggeteknisk forståelse og en teknisk baggrund som bygningskonstruktør, byggetekniker, byggekoordinator eller tilsvarende med minimum 5 års erfaring fra produktions- eller byggebranchen. Har du en håndværksmæssig baggrund er det et stort plus.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du besidder det nødvendige metodiske overblik, har viden om planlægningsmetoder og -værktøjer, samt at du med din strukturerede tilgang og din evne til at gennemskue komplekse afhængigheder kan sikre sammenhæng og robusthed i projekter.

Du opfylder desuden følgende:

 • Erfaring med at arbejde i planlægningsværktøjer som f.eks. MS Project
 • Selvkørende, har gennemslagskraft og evnen til at skabe respekt om din person ved beslutningstagning
 • Arbejder systematisk og struktureret, da du skal skabe overblik over komplekse byggeprojekter, hvor der er mange faktorer i spil
 • Løsningsorienteret og god til at se den enkle vej gennem komplekse problemstillinger
 • Gode kommunikationsevner, hvor du bidrager til et godt arbejdsmiljø og gode relationer til dine samarbejdspartnere
 • Taler og skriver dansk og engelsk på forretningsniveau
 • Er fleksibel med arbejdssted, da projektplanlægningen foregår on-site på byggepladserne

Virksomheden tilbyder

Hos Give Steel vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar, fleksibilitet og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at vidensdele og hjælpe hinanden i mål.

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar

Give Steel A/S er en førende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Virksomheden tæller over 600 medarbejdere og har afdelinger på fem lokationer i tre lande. Virksomhedens hoveddomicil og produktion er placeret i Brande mens Salg- og Teknik med 55 medarbejdere er placeret i Søren Frichs Parken i Aarhus. Alle stålkonstruktioner er danskproducerede i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra avanceret robotteknologi på fabrikken i Brande.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, herunder miljøcertificerede byggerier. På referencelisten er store anlægsprojekter og spændende byggerier som Light house i Aarhus, Isfjordcenteret på Grønland og KB Hallen. Læs mere om konkrete projekter her: https://givesteel.com/referencer/

Har ovenstående vakt din interesse?

Smedegaard HR varetager rekrutteringsopgaven på vegne af Give Steel A/S. For information om stillingen, kontakt Senior Recruiter Christina Smedegaard direkte på tlf. 4280 1050.

Ansøg stillingen ved at uploade CV og beskrivelse af motivation for stillingen direkte til Smedegaard HR her. Vi glæder os til at høre fra dig.