NDT tekniker

Vi søger NDT tekniker til vores kvalitetsteam

Vil du være en del af en succesfuld virksomhed og kan du arbejde selvstændigt i et teknisk miljø med høj faglighed og høje kvalitetskrav?

Har du et skarpt øje og forståelse for svejse- og fremstillingsfejl? Og vil du arbejde med flere NDT-metoder? Så har vi jobbet til dig!

Dine kvalifikationer

Den rette kandidat har som minimum niveau 2 i VT (visuel testing) og MT (magnet testing) metoder og niveau 2 i UT (ultralyd testing). Du udfører dit arbejde med præcision og har den nødvendige praktiske erfaring med dig, der gør, at du kan arbejde selvstændigt i dit arbejde med visuel prøvning i vores kvalitetsteam.

Vi tilbyder

Et spændende job, hvor du vil opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en international, løsningsorienteret virksomhed med fokus på udvikling og trivsel. Du vil opleve masser af dynamik og kort vej til handling i en afvekslende hverdag. Vi har gode udviklingsmuligheder, verdens bedste kantine og du får fri adgang til vores eget fitnesscenter. Der vil være mulighed for både daghold og nathold (2 ugers rotation).

For mere information om stillingen, kontakt:  Head of Quality and Environment: Maylo Wilson på mail: mwi@givesteel.com eller pr telefon 45 31 77 58 85.