Lærling indenfor overfladebehandling

Nu har du chancen for at få en uddannelse i en international orienteret virksomhed med ambitioner.

Som Give Steel’s nye lærling indenfor overfladebehandling får du en skræddersyet uddannelse, hvor du får mulighed for at udfordre og udvikle dig både personligt og fagligt.

Om stillingen

Uddannelsen til overfladebehandler hos Give Steel A/S giver dig en grundlæggende viden om maling af stålkonstruktioner. Som overfladebehandler lærer du alt det grundlæggende indenfor faget.

Du lærer at udføre en effektiv og egnet forbehandling ved hjælp af slibe- og kemiske processer, så du opnår en optimal lakering efterfølgende. Du får også en vigtig viden om, hvordan man håndterer affald og restprodukter, som opstår, når man overfladebehandler. Da Give Steel har kontinuerlig fokus på CO2 optimering i vores produktion, er vi på forkant med den nyeste teknologiske udvikling. Du vil derfor også få kendskab til fagets nyeste teknologi, herunder vores nye maleranlæg til vandbaseret maling.

Hvem er du?

Om du er ung eller ønsker at gå i voksenlære, er ikke af afgørende betydning. Vigtigt er det, at du viser initiativ og arbejdsglæde.

  • Du er motiveret og nysgerrig efter at lære nyt.
  • Du er åben for at modtage vejledning.

Vi tilbyder

  • En spændende uddannelse indenfor overfladebehandling med afvekslende opgaver i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praksis.
  • Gode kolleger i et uhøjtideligt miljø

Er stillingen noget for dig, så send en skriftlig ansøgning og dit CV pr. e-mail til CSR-vejleder, Henriette Leth; hel@givesteel.com.

Ansøgningsfrist 31. januar 2023.

Eventuelle spørgsmål rettes til Henriette Leth på 30900326

 

Om Give Steel A/S
Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Give Steel A/S er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og eksporterer til europæiske markeder med fokus på Nordeuropa. Som producerende ingeniørvirksomhed designer, projekterer, producerer og monterer Give Steel bærende stålkonstruktioner til såvel simpelt som komplekst byggeri. Alle konstruktioner produceres i Brande i et ansvarligt og højteknologisk produktionsmiljø med fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed. Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til 570 medarbejdere. Under ambitionen WeGrowPeople sigter virksomheden på udvikling af sine medarbejdere både fagligt og personligt på alle niveauer i virksomheden. Give Steel er kendt for ansvarlighed, præcision og fleksibilitet, både overfor kunder og medarbejdere. Derfor er ”ordentlighed” også omdrejningspunktet i en dynamisk og travl hverdag. For info om konkrete projekter, se www.givesteel.com.