Kontorassistent med erfaring i opstart af ISO 9001 + 14001 søges

For at styrke vores montageafdeling søger vi en kompetent og engageret kontorassistent med erfaring med drift af kvalitetsstyringssystemer, herunder ISO 9001 og 14001.

Jobbeskrivelse

Vi søger en struktureret og detaljeorienteret kontorassistent til montageafdelingen. Din primære opgave vil være at støtte vores montageledelse og sikre, at alle procedurer overholder kravene i vores kvalitetsstyringssystem. Dertil kommer en række andre opgaver som kontorassistent, det bl.a. kan være hjælp til at sikre implementering og vedligehold af kvalitetsstyringssystemet.

Det er mulighed for at sætte stort præg i det daglige på, hvordan kvalitetsstyringssystemet bliver implementeret og håndhævet. Tværorganisatorisk samarbejde med store dele af organisationen skal forventes, og der skal kommunikeres til alle typer jobfunktioner.

Forefaldende opgaver vil finde sted på daglig/ugentligt basis, hvor montageafdelingen med fordel kan gøre brug af en kontorassistent. Derfor skal der forventes en vis mængde af omskiftelighed i hverdagen.

Ansvarsområder

 • Assistere i planlægningen og gennemførelsen af ISO 9001+14001.
 • Udarbejde og opdatere dokumentation i overensstemmelse med ISO 9001+14001 standarder.
 • Koordinere kvalitetsaktiviteter, fx. intern revision.
 • Sikre, at kvalitetsstyringssystemet fungerer effektivt og opfylder alle standardkrav.
 • Supportere daglige kontoropgaver, herunder korrespondance, mødeplanlægning og arkivering.
 • Indhente, sikre og facilitere information og data i montageafdelingen.

Dine kvalifikationer

 • Erfaring med implementering og vedligeholdelse af ISO 9001 og 14001.
 • Minimum 2 års erfaring som kontorassistent eller lignende rolle.
 • Stærke organisatoriske og administrative færdigheder.
 • Evne til at arbejde selvstændigt og i teams.
 • Fremragende kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk.

Vi tilbyder

 • Et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø.
 • Muligheden for at være en del af et engageret team.
 • Gode udviklingsmuligheder og faglig vækst.
 • Konkurrencedygtig løn og arbejdsforhold.

Give Steel som arbejdsplads

Hos Give Steel vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får ansvar, fleksibilitet og medindflydelse og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at vidensdele og hjælpe hinanden i mål.

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar

Give Steel A/S har cirka 600 medarbejdere og afdelinger på fem lokationer i tre lande. Alle stålkonstruktioner er danskproducerede i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra avanceret robotteknologi på fabrikken i Brande. Give Steel producerer alle former for simple og komplekse stålkonstruktioner. Fra opsvejste konstruktioner til gitterspær med store spændvidder samt GSY stålkompositbjælker af op til 98% genanvendt stål.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, herunder mange miljøcertificerede byggerier. Blandt de mest kendte projekter er Light house i Aarhus, Isfjordcenteret på Grønland og KB Hallen.  Læs mere på om konkrete projekter på: https://givesteel.com/referencer/.

Er du den, vi søger?

For information om stillingen, kontakt montage chef Esben Nielsen direkte på tlf. 28 94 99 75. Ansøg stillingen ved at sende ansøgning og CV til ansogning@givesteel.com – mærket Kontorassistent. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.