Karrierejob til ambitiøs og erfaren bygningsingeniør

– der tør tænke anderledes.

Vi søger nu en erfaren bygningsingeniør med solid erfaring, som vil være med på vores videre rejse mod øget eksport på internationale markeder. Der er tale om et karrierejob for dig, der søger stor frihedsgrad, skarpe unge kolleger, masser af ansvar og tæt kundekontakt i en spændende virksomhed i stærk medvind. Du får ansvaret for at lede, afklare og drive projekter på baggrund af kundens ønsker og det solgte projekt. Som erfaren bygningsingeniør skal du forestå statiske beregninger, tegne og økonomistyre egne opgaver samt have ansvar for de opgaver, der tegnes af assistenter.

Vi forventer

  • Du er uddannet ingeniør og har min. tre til fire års erfaring fra en lignende stilling.
  • Din faglighed er solid, og du har kendskab til byggebranchen og entreprenører.
  • Du har overblik, arbejder disciplineret og kan holde mange bolde i luften.
  • Du trives i en travl og hektisk hverdag.
  • Du er økonomisk ansvarlig, forstår godt købmandskab og har erfaring med økonomistyring.
  • Du er stærk i kommunikation både på dansk og engelsk, som du behersker i skrift og tale.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du kan sige nej og har kant overfor kunder og kollegaer.

Om os

Vi er Danmarks førende leverandør af stålkonstruktioner til byggeindustrien i Danmark og en betydende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Vi anerkendes for solide aftaler og rigtige løsninger, baseret på ansvarlighed, præcision og fleksibilitet. Vil du have en fremtid i en dynamisk virksomhed med frihed under ansvar og en uformel omgangstone? Vil du gøre en forskel? Tør du tænke anderledes? Og kan du sikre et optimalt samarbejde på tværs af organisationens afdelinger fra tegnestue til montage? Så er det dig, vi søger!

Henvendelser vedr. stillingen samt ansøgning, mærket ”Erfaren Bygningsingeniør”, sendes til Teknisk salgsdirektør Michael Pedersen på ansogning@givesteel.com eller på tlf. 75 73 12 18.
Vi ansætter hurtigst muligt, men behandler løbende indkomne ansøgninger.