Give Steel laver specialisering på smedeuddannelsen

Flere lærlinge i industrien er en hjertesag for os i Give Steel. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores lærlingeforløb og har nu i tæt samarbejde med Skjern Tekniske skole etableret en specialisering i smedeuddannelsen, der har fokus på montage, statik og sikkerhed.

Montagesmed kaldes den nye profil.

Vi er i øjeblikket godkendt til 20 smedelærlinge, hvoraf specialiseringen montagesmed vil høre under. Vi glæder os til at udklække flere specialiserede smede, der er toptunet til en fremtid i byggebranchen – og takker Skjern Tekniske skole for et altid godt samarbejde.

Undervejs lærlingetiden vil Give Steel tilbyde nogle af vores lærlinge muligheden for at overtage virksomhedens Instagram-profil. Det gør vi, fordi vi gerne vil hjælpe med at give andre unge oplevelsen af, hvordan en hverdag hos Give Steel ser ud. Det kommer primært til at fungere som en såkaldt “takeover” af Give Steels Instagram Stories, men det er noget vi ser som en god mulighed for både lærling, Give Steel og interesserede. For den enkelte lærling kan det give mulighed for at reflektere over sin hverdag hos Give Steel, og sætte ord og billeder på det arbejde man har. 

Du kan finde vores Instagram her.

Her kan du læse Herning Folkeblads fine artikel om vores samarbejde med Skjern Tekniske Skole.