Erfaren projektleder – Aarhus

  • Kan du styre og lede projekter i byggebranchen fra start til slut?
  • Er du god til at koordinere og etablere et godt samarbejde, så du når succesfuldt i mål?
  • Kan du få tingene til at ske og balancere planlægning og udførelse på en effektiv måde?

Give Steel A/S har næsten fyldte ordrebøger for 2021. For at følge med efterspørgslen udvider Give Steel produktionskapaciteten og søger til nyoprettet stilling en erfaren projektleder, der har lysten til at blive en del af vækstrejsen i en dynamisk virksomhed med gode karrieremuligheder.

Hurtigvoksende moderne virksomhed med fokus på internationalisering

Give Steel A/S har eksisteret i over 40 år, er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og eksporterer til europæiske markeder med fokus på Nordeuropa. Som producerende ingeniørvirksomhed designer, projekterer, producerer og monterer Give Steel bærende stålkonstruktioner og dækker hele spektret fra simple stålspær til komplekse byggerier.

Siden 2003 er vi vokset fra 17 til 450 medarbejdere. Vores Salg- og projektafdeling er placeret i Søren Frichs Parken i Aarhus. Alle konstruktioner produceres i Brande i et ansvarligt og højteknologisk produktionsmiljø med fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed.

Din dagligdag i fællesskabet

Som projektleder får du ansvaret for nogle af husets store konstruktionsprojekter. Du skaber succes ved at sætte dig grundigt ind i de solgte projekter, skabe overblik, binde det hele sammen i en solid plan og udøve hands-on styring af projekterne, således at projekterne overholder den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Du bliver en del af et kompetent team på 30 projektledere i teknisk afdeling, som hver dag arbejder målrettet sammen om at være de bedste indenfor branchen. Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus og refererer til virksomhedens tekniske direktør Claus Thorhauge.

Du får en central koordinerende rolle mellem salg, teknisk afdeling og produktion, og du vil have tæt kontakt med kunder og underleverandører. Du vil anvende din tekniske viden og dine solide kompetencer indenfor projektledelse til at skabe det gyldne overblik over konstruktionerne, mens virksomhedens statiske afdeling tager sig af beregninger.

Med dit store overblik og gode kommunikationsevner, når du i mål med dine projekter

Vi forestiller os, du har en uddannelse som bygningskonstruktør eller tilsvarende og minimum 5 års erfaring med projektledelse fra en lignende stilling i byggebranchen. Har du erfaring med projekter i stålbranchen og en håndværksmæssig baggrund, er det et ekstra plus men ikke en nødvendighed. Du er erfaren bruger af gængse IT-værktøjer, og du mestrer dansk og engelsk på skrift og i tale.

Endvidere kendetegner nedenstående dig:

  • Trives med at have ansvar
  • Har personligt drive og bevarer overblikket i pressede situationer
  • Arbejder grundigt, vedholdende og løsningsorienteret med dine projekter
  • Sikrer at aftaler og deadlines overholdes, så projekterne styres sikkert i mål
  • God økonomisk og forretningsmæssig forståelse

Et interessant job i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab. Du får en spændende og afvekslende hverdag med store frihedsgrader, kompetente kolleger, faglig udvikling og tæt daglig kontakt til kunder og kolleger.

Du vil opleve en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed med en flad struktur, stort fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel, høj grad af dynamik og kort vej til handling. Du får ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Har ovenstående vakt din interesse?

Smedegaard HR varetager rekrutteringsopgaven på vegne af Give Steel A/S. For information om stillingen, kontakt Senior Recruiter Christina Smedegaard direkte på tlf. 4280 1050.

Ansøg stillingen ved at uploade CV og ansøgning direkte til Smedegaard HR her.

Vi glæder os til at høre fra dig.